woensdag 24 februari 2016

Privacy shades of sonniboy

Ik heb ze van bij sonniboy. De autozonwering geeft de auto een mooie en sportieve look. Het verschil tussen privacy en sonniboy is de achterruitshade, de achterruitshades is bij privacy shades uit twee delen en bij sonniboy uit een deel. De montage is eenvouding met klipjes u hoeft dus niet te kitten of te boren, er zit een duidelijke inbouwhandleiding bij de autozonwering.


Privacy shades of sonniboy

Heb net privacy shades besteld voor BMW 3-reeks , dus zal binnenkort kunnen vergelijken. Moesten er voor de BMW sonniboys zijn had ik die genomen, ik vind op foto gezien die achterruit in delen maar cheap. Autozonwering voor de Opel hebben we voor de meeste modellen leverbaar. Niet alleen houd het de felle zon van de achterbank en kofferruimte, ook geeft het de auto een.


Zonnescherm Auto is de specialist op het gebied van zonneschermen voor uw auto. Wij hebben verschillende merken en schermen voor elk automodel. Een ander voordeel aan privacy shades is dat u na installatie, de ramen van uw auto nog gewoon open kunt doen.


Ze zullen perfect blijven zitten en zo krijgt u toch nog wat frisse lucht binnen. Hoe moet ik privacy shades monteren? Het monteren van privacy shades is erg eenvoudig, een klusje die zo is geklaard.


Deze autozonneschermen beschermen u tegen de zon, warmte en geven u privacy dat pottenkijkers buiten houdt. Heeft u advies nodig bij uw aankoop neem contact op met onze deskundige klantenservice! Car Shades levert voor bijna ieder auto merk auto zonneschermen op maat, het totale programma omvat inmiddels meer dan 3modellen. De zonneschermen gaan vast met metalen klemmetjes en het zonnescherm voor de achterruit bestaat uit delen. Beoordeling van de klanten is 8. Winkelinformatie: De Gruisdonk 9A.


Privacy shades of sonniboy

Dit is van de binnenkant niet het geval. Bovendien maakt, de zonwering de auto compacter en sportiever. Sonniboy autozonwering biedt privacy schermen. Car Shades bestaan uit een op maat gemaakte set zonweringen, die het hele raam bedekken. Dit product bestaat uit zonnescherm(en) voor alle ramen vanaf de B-stijl.


Zijn er hier mensen die gebruik maken van privacy shades of sonniboy. Ze worden beide op het internet aangeboden en er zit toch wel wat prijsverschil in tussen deze varianten. Welke van de zouden jullie aanraden en waarom? Hallo mensen, ik zit met het volgende dilemma, ik wil graag van die privacy shades in mijn Toledo 1M, maar nu weet ik niet wat precies het verschil is tussen Privacy.


Ben het eens met Bert Westdat de Volvo shades hier helemaal niet aan kunnen tippen. Eerder had ik via MP een set ongebruikte shades kunnen aanschaffen voor € 500. Was geen merk op te zien, en geen label eraan. Juiste type gelever maar de pasmaat was zo slecht dat ik ze retour heb gestuurd. Het scherm voor het achterraam paste.


Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons privacybeleid. Tijdens bestellen bij opmerkingen graag het volgende vermelden. Auto: Merk, type, uitvoering en bouwjaar. Voor de toledo 1m krijg je geen privacy shades. En ik weet niet of de privacy shades ook alleen voor de zijramen verkocht worden.


Privacy shades of sonniboy

Binnen een paar minuten heeft u het geïnstalleerd en u verwijdert het nog sneller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts