donderdag 4 februari 2016

Klok met hygrometer

Specialistisch advies nodig? De grootste collectie hygrometers hier! Hygrometers tegen de laagste prijzen. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

De Perel WC1is een grote wandklok met een doorsnede van centimeter. De WC1is niet alleen een klok maar ook een binnenthermometer met hygrometer. De klok kan zelfs het weer voorspellen! Wandklok met hygrometer en thermometer.


Kleur aluminium met witte wijzerplaat afmeting 23cm. Werkt op batterij AA (niet bijgesloten). Dit station kan zowel opgehangen als neergezet worden. Klok , grote digitale klok met thermometer en hygrometer.


Dankzij de waterdichte behuizing is deze klok geschikt om buiten op te hangen, met name in de tuin, terras of balkon.

Daarnaast is de buitenklok voorzien van een. Analoge Wand Klok met thermo en hygrometer wandklok temperatuur luchtvochtigheid aanduiding. Gratis retour en jaar garantie. Bent u op zoek naar een grote digitale klok mét thermometer en hygrometer ? Dan is de nieuwe FK-7iets voor u. Deze klok is extra groot en is verlicht waardoor u de klok goed kunt aflezen.


Alecto AK-Grote analoge wandklok met thermometer en hygrometer. Extra grote en duidelijke wijzerplaat. Weergave binnentemperatuur en -luchtvochtigheid. Verkrijgbaar in de kleur: aluminium. Deze aluminium klok geeft niet alleen (analoog) de tijd aan, maar meet ook de temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte.


Mooie wandklok met een aluminium behuizing en een duidelijke numerieke wijzerplaat. Radiogestuurde klok met een ingebouwde thermo- en hygrometer. Dankzij de zwarte achtergrond en drie witte wijzers (uur, minuut en seconde) lees je vlot het juiste uur op deze muurklok.


De wandklok schakelt automatisch over tussen zomer en wintertijd. En vindt u het daarnaast ook handig om de temperatuur en luchtvochtigheid in te zien? Dan zit u met deze digitale klok helemaal goed.


De digitale klok FK-7bevat namelijk zowel een thermometer als een hygrometer. Met de mini-keuken van de Basic-serie krijgt u alle belangrijke keuken ingrediënten in een module.

Het is uitgerust met ingebouwde oven met geïntegreerde Elektrische kookplaat. Opslagruimte te vinden onder de spoelbak. Digitale klok met Nederlandse weergave.


Veel digitale klokken hebben één groot nadeel. Alle functieweergaven in het scherm zijn in het Engels. Dat is bij de FK-7niet het geval. Er zijn verschillende weergavetalen mogelijk, waaronder gewoon het Nederlands. Dat maakt overigens de klok niet alleen maar bruikbaar in Nederland.


Altijd de juiste tijd met de digitale klok FK-7met thermometer en hygrometer. Functieweergaven in het Nederlands mogelijk. Een hygrometer waarschuwt tijdig voor een te hoog vochtgehalte van de lucht.


Bij een te hoge luchtvochtigheid ontstaat óók schade aan houten vloeren, maar nu door uitzetting. Met een hygrometer (vochtmeter) gaat u eenvoudig na wat de actuele luchtvochtigheid in uw omgeving is. Een goede luchtvochtigheid bedraagt omstreeks -.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts