woensdag 3 februari 2016

Muursticker stoer

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Kies uit producten vanaf € 140.


Indien de ruimte tussen plint en plafond korter is, kunnen wij het ontwerp kosteloos aanpassen. Met deze vrolijke muurstickers kleed je in no-time de kinderkamer aan.

Een muur in de kinderkamer of babykamer is zo opgevrolijkt met deze collectie muurstickers. Maak een stoere jongenskamer met muurstickers ! Wij hebben hier alle stoere items voor u samengestelt. Allemaal leuke ideeen om makkelijk een stoere jongenskamer te maken.


Deze sticker past perfect op de muur of deur van een stoere jongenskamer. Muursticker met de tekst GAMER voor de echte gamefanaten. Deze stoere muurstickers zorgen voor een geweldige manier van aankleding aan de kale muren in huis!


Te verkrijgen in meer dan verschillende kleuren en gemaakt van hoge kwaliteit vinyl.

Een grote muursticker voor een jongenskamer met army style sterren, linnen en sloophout look, marineblauw en grijs. Uniek: Nu met GRATIS naamsvermelding. Dit gegeven ligt ontzettend voor de han maar bij (te) veel muurstickers blijkt dit toch niet zo vanzelfsprekend te zijn.


Gratis verzending en snelle levering. Met het rechter formulier kan je de muursticker helemaal naar jouw wens maken. StickerOp maakt elke sticker op bestelling. Je kan zelf een kleur kiezen en de afmeting aanpassen.


Decoreer de kamer of deur van Bas met deze stoere , sportieve full colour graffiti muursticker met zijn eigen naam. Zoek je een stoere raceauto muursticker voor de kinderkamer? Deze muursticker is eenvoudig in één geheel op de muur aan te brengen.


Dit materiaal is geschikt voor alle vlakke ondergronden zoals muren, glas, kunststof, metalen en ondergronden met een lichte structuur. Met muurstickers geef je net dat leuke speelse accent dat een kamer een kinderkamer maakt. En ze hoeven niet eens heel erg groot te zijn. Een klein accent hier en daar maakt al een wereld van verschil. Of wordt het een stoere babykamer vol piratenstickers en ridders?


Een naamsticker voor op de deur of voor op de muur is uniek en mooi tegelijk. Kies je favoriete stijl en geef de naam door naar wens.

Onze muurstickers kunnen eenvoudig worden aangebracht op een gladde muur of op glad behang. Grote collectie muurstickers vind je hier! Stoere muursticker met de tekst 'Play' met een sierlijke krul achter het woord. De sticker is in meerdere kleuren beschikbaar en. Hij kan natuurlijk ook op het tafelblad of op een kast geplakt worden als speels detail!


Javascript is uitgeschakeld. MUURSTICKER NO GAME NO LIFE - MUURSTICKER GAME - MUURSTICKER PS - MUURSTICKER GAMER. Maak met een muursticker de kinderkamer compleet. Te denken valt aan muurstickers in een bepaald thema of aan teksten op de muur. De naam van je kind op de muur in stoere of sierlijke letters, een kinderkamer vol met voertuigen, constructiewerktuigen of brandweerwagens op de muur of juist een hele wand vol met hartjes muurstickers.


We hebben een aantal mooie en stoere voetbal muurstickers. De meeste voetbal muurstickers maken we naar jouw wens. Mocht je de naam van je kind bij een van de voetbal muurstickers om het nog persoonlijker te maken dan kunnen je dit ook eenvoudig en voordelig via onze website doen.


Kinderkamer muursticker kopen? Takken, voertuigen en robot muurstickers staan stoer in jongenskamers. Vogeltjes, hartjes en vlinders zijn populair in meisjeskamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts