maandag 22 februari 2016

Leger verf ral 6014

Leger verf ral 6014

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Koop goedkoop verf via Beslist. Ruim 3soorten verf online. Kies uit producten vanaf € 295.


Militaire verf , legerverf in blik, liter inhoud. Dezelfde kleur als onze 4ml spuitbus. PPG industries in wijchen. Leger Verf landmacht Olive drab. In onze webshop kunt u on-line bestellen.


Bijna alle artikelen zijn. Verf van topkwaliteit voor het spuiten van wapens, textiel, gereedschappen,. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.


In totaal meer dan militaire kleuren aan legerverf. De Fosco legerverf spuitbussen zijn makkelijk in gebruik en de kwaliteit van de verf is zeer goed. Altijd even bellen vooraf! De tint van de nieuwe laag lijkt inderdaad anders als de oude verf die er vroeger op heeft gezeten, maar na verloop van tijd zal je zien dat de tint gelijk wordt.


Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen. Om zeker te zijn van de juiste kleur, raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL -kleurenwaaier.


Echter de stof die de verf mat maakt, mag niet meer in de verf toegepast worden (volgens een van de verkopers), dus zou ik uitkomen op een zijde-glans verf. Goed dekkende verf spuitbus Olive drab. Spuitbus leger verf sneldrogend 4ml. Deze verf van top kwaliteit wordt o. Eenvoudig te verwijderen van de meeste oppervlakken.


Leger verf ral 6014

Het was de kleur die bijna alle Tanks, Jeeps en andere voertuigen hadden. Ook de outfit van de Amerikaanse soldaat was de kleur Olive. Geleverd in een 400ml spuitbus. Deze kleur is helaas momenteel uitverkocht en wordt in de loop van Oktober weer verwacht. Als krijgsmachtkleur wordt deze kleurnaam echter niet toegepast.


Wij moesten soms ook ons matte verweerde matriaal poetsen met een vettig conserverings middel( ben even de naam kwijt) waardoor de verf veel bruiner kleurde en bijna glanzend werd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts