vrijdag 26 februari 2016

Verf schutting

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Kies uit producten vanaf € 295. Schutting verven : hoe lang blijft uw schutting mooi? Moose F is een schuttingbeits voor buiten zoals in Zweden al eeuwen wordt gebruikt.


Moose F maakt het verven van een schutting zeer eenvoudig en zorgt door het vochtregulerende karakter dat het hout blijft ademen waardoor het langer natuurlijk mooi blijft.

Ga je een geschakelde schutting beitsen? Dan zal de verf of beits ook bij de buren zichtbaar worden. Overleg dus even met de buren voor je gaat beitsen.


Wie weet maak je je buren enthousiast en willen zij straks hun kant ook in dezelfde kleur beitsen. Buitenbeits of dekkende verf. Eigenlijk hangt dat helemaal af van het resultaat dat je wenst. Wil je de houtnerf nog zien en ben je tevreden over de houtkleur van de schutting ? Dan is een transparante beits de beste keuze. Wil je een matte uitstraling en een langere bescherming?


Roer het product minimaal minuut flink door met een roerhoutje. Denk er tevens aan dat je wel beits gebruikt en geen verf ! Verf bladdert namelijk sneller af bij een geïmpregneerd oppervlak zoals een schutting. Door je schutting te gronden, te verven of te beitsen verleng je de levensduur van je schutting aanzienlijk. Als er neerslag en het weer in onbewerkt hout komt gaat het hout al snel rotten.


Dus als je net een nieuwe schutting hebt, is het belangrijk om het snel te lakken of te beitsen. Zoekt u goede verf voor uw tuinmeubelen of schutting ? Klik hier om alle verf te bekijken. Welke dekkende beits of verf kan ik het beste gebruiken voor het verven van mijn schutting (tuinscherm-tuinhek) en wat is het stappenplan?

Voor het verven van uw schutting of tuinhek levert Jotun twee duurzame dekkende beitsen ( verven ). Een verf op waterbasis en een verf met terpentine als oplosmiddel. Vervolgens verf je de vlakken nogmaals met een kwast en let daarbij goed op de plekken waar de roller niet bij komt (hoeken, gleuven etc.) Tip: Kies voor een kwast en een roller van hoge kwaliteit. Het gereedschap dat je gebruikt heeft evenveel impact op de tijd die je nodig hebt en op het eindresultaat als de verf zelf. Je houten schutting staat altijd in weer en wind. Ze zijn vaak al zodanig voorbewerkt omdat ze geïmpregneerd zijn, of ze zijn van hardhout waardoor ze ook zonder behandeling lang mee gaan.


Geef je graag een hele eigen sfeer aan je tuin en wil je je houten schutting een kleur geven? Dan kan dat met buitenbeits. De schutting is oud en heeft een opfrisbeurt nodig.


In dit geval moet je eerst bekijken waarmee de schutting eerder is behandeld. Zie je de houtnerf, dan zal de het eerder met een transparante beits zijn behandeld. In dat geval kun je weer met een transparante beits de schutting opnieuw beitsen.


Verf je schutting in zwarte dekkende beits van Wijzonol. Ga altijd voor het JUISTE advies naar de verfspeciaalzaak. Info over schutting verven welke kleur. Resultaten van zoekmachines!


Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op. Indien gewenst bellen of mailen we u terug. Door de samenstelling van tuinbeits wordt de dichte houtstructuur van de schutting diep doordrongen.


Na deze bewerking kan de schutting nog jarenlang mee en is deze beschermd tegen weer en wind. Verf blijft namelijk op het oppervlak liggen, terwijl beits gedeeltelijk in het hout trekt. Hierdoor wordt het hout van binnenuit bescherm waardoor het gegarandeerd opgewassen is tegen de Nederlandse regenbuien. Iedere schutting , hoe onderhoudsvrij ook, heeft op zijn tijd toch het nodige aan onderhoud nodig.


Zeker voor schuttingen waarin hout is verwerkt geldt, dat een goede houtverf de levensduur van uw schutting aanmerkelijk kan verlengen. Het veranderen van de kleur van uw schutting. Veel mensen denken dat een beton schutting verven niet mogelijk is, maar niets is minder waar. Zo kunt u de kleur van uw schutting eenvoudig veranderen door gebruik te maken van speciale buitenverf in een kleur naar keuze, simpelweg door de schutting over te verven. Bij geïmpregneerde schuttingen die al wat ouder zijn, zijn de zoutkristallen in de meeste gevallen al verdwenen.


Mocht je twijfelen, schuur de schutting dan voor de zekerheid nog een keer. Nadat de schutting glad geschuurd is, moet het geheel goed afgestoft worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts