vrijdag 12 februari 2016

Meubelstoffeerder amsterdam

Meubelstoffeerder amsterdam

Vergelijk de Best Beoordeelde Stoffeerders. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Vakwerk, een vlotte service en een goede prijs vormen de basis van het succes van dit bedrijf.


Ambachtelijke meubelstoffeerder in Amsterdam. Vanuit tientallen jaren ervaring weten we als geen ander wat er komt kijken bij het meubelstofferen. We zijn gespecialiseerd in meubelstoffering, volgens een uniek stappenplan.


Op die manier bieden we de best mogelijke service en garanderen we de hoogst mogelijke kwaliteit. Stoffeerders bij een meubelstoffeerderij kunnen uw bank of stoel bekleden, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Meubelstoffeerderij in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 7. Een ambachtelijke meubelstoffeerderij. Ariën Gehrels is een ervaren en gediplomeerd meubel- en woningstoffeerder (vakdiploma van Stichting Meubileringsbedrijven). Stefanie Uitendaal: “Het mooie aan mijn vak is dat ik een tweede leven aan een meubel geef.


Een chique vorm van recyclen! Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.


Jouw stoelen, banken, poefen, kussens en andere geliefde meubelen worden vakkundig gestoffeerd in onze eigen meubelstoffeerderij in Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring als meubelstoffeerder is geen meubelstuk te gecompliceerd om niet als nieuw de deur uit te gaan. Van klassiek tot modern, van retro tot trendy. Mijn naam is Gerrit IJpema.


Plezier in mijn werk en het leveren van kwaliteit tegen een redelijke prijs, dat zijn de pijlers van Care4chair. Opleiding allround meubelstoffeerder : je stroom in het derde leerjaar in bij deze opleiding en je haalt in één jaar het diploma op niveau 3. Doorstroom wordt individueel bekeken en met je besproken. Deze opleiding kan voor iedereen vanaf jaar ook in deeltijd of in cursusvorm worden gevolgd in Amsterdam en Rotterdam.


Op het hout en meubileringscollege in Amsterdam heb ik met succes de opleiding tot meubelstoffeerder afgerond. Tijdens de stageperiodes heb ik ervaring opgedaan bij meerdere meubelstoffeerders met hun eigen zaakjes, iets wat mij toen al ontzettend leuk leek. Vooral van stoelen en banken, zitmeubels waar je tot jezelf komt en die een kamer tot leven brengen.


Meubelstoffeerder amsterdam

Sinds haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten en het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam heeft ze een fascinatie voor stoffen. Al jaar lang combineert ze deze twee liefdes als meubelstoffeerder in de Amsterdamse Pijp. Klanten reviews: Lees hier de beoordelingen die onze klanten over ons hebben geschreven.


Scholtens is gespecialiseerd in het stofferen van oude en nieuwe meubelen voor particulieren en horeca in Purmeren Amsterdam , Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij onderscheiden ons door het bieden van hoge kwaliteit en persoonlijke service tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Uw meubelstuk wordt altijd afgeleverd in een hoes. Tevens leveren wij goede nazorg en krijgt u van ons jaar garantie.


Meubelstoffeerder amsterdam

Aan deze eisen, vaak in combinatie met specifieke wensen, moet elke goede meubelstoffeerder zich houden. Met zo’n jaar ervaring en vakmanschap in stoffering maken wij alle vormen van afwerking en comfort volledig naar uw wensen. Bij het HMC waren de docenten leuk, stonden toffe machines, de school was net nieuw en met deze opleiding ben je verzekerd van werk, ik wilde naar het HMC!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts