maandag 8 februari 2016

Kay bojesen

Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Kies uit producten vanaf € 710.


Kay bojesen

He is best known for creating wooden animals, especially his wooden monkey which was exhibited at the Victoria and Albert museum in London in the nineteen-fifties, and which today is considered a design classic. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over kay bojesen te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Er staan 2kay bojesen te koop op Etsy, en gemiddeld kosten ze € 2101. Het meest algemene kay bojesen materiaal is hout.


His playful wooden toys all have a soul, a glimmer in the eye, a sense of humour and are a loved design classic around the world. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek houten speelgoed dier maar vindt u deze niet terug in onze webshop?


Kay Bojesen is one of Denmark’s most famous designers of all time. Mooie staat, paar ruwere plekken aan. Trained as a silversmith at the Georg Jensen workshop, he designed several products in silver, such as cutlery and serving dishes, including his famous Grand Prix cutlery. Sla kay bojesen op om e-mailberichten en updates in uw feed te ontvangen. Om die reden besloot hij een serie houten speelgoedfiguren te produceren met zachte afgeronde vormen, perfect om mee te spelen.


Immers, ze waren bedoeld om uit te dagen en de verbeeldingswereld van kinderen te inspireren. De collectie bestaat voornamelijk uit vrolijke diertjes die de kinderkamer een stuk gezelliger maken. Wij begrijpen dat zelfs voor volwassenen dit geweldige speelgoed onweerstaanbaar is. Hij heeft diverse kunstwerken gemaakt, waarbij hij het materiaal zo bewerkte dat de eindresultaten leken te glimlachen.


Kay bojesen

For this reason, his motto was the lines should laugh. Een succesvolle overstap van zilversmid naar houtbewerker. Na de geboorte van zijn zoon ontwierp hij speelgoed wat lekker in de hand moest liggen en tegen een stootje kan.


Hans legende træfigurer med sjæl, humor og et glimt i øjet, er stadig elskede klassiker på verdensplan. Een aap, een vogel of een nijlpaard? Based on a national design treasure, our purpose is to create a modern Danish design house. It will become one of your favourites, which will undoubtedly awake the joy of reunion, when the box with Christmas decorations is taken out year after year. Zorgvuldig uitgesneden en gedetailleerd houten figuren van de alle hoogste kwaliteit!


Inmiddels is de Dog een enorm geliefde accessoire die je in menig interieur zal tegenkomen. Leuk om te krijgen als cadeau, maar nog leuker om te geven! Dog is gemaakt van Walnoten-hout en is 1cm.


Ze moesten rond en zacht zijn, veel detail vond hij niet nodig, hij wilde juist dat ze uitnodigend waren voor kinderen om mee te spelen. Hij kon namelijk hout tot leven brengen en werd wereldberoemd met het maken van houten speelgoed en dieren. Hij heeft talloze figuren gemaakt en dat maakte hem de meest productieve kunstenaar van de 20e eeuw.


Niet gemerkt verzenden mogelijk maar wel voor risico. Du kender nok Bojesens abe med gavtyveansigtet og de krogede hænder og fødder smukt formgivet i træ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts