woensdag 22 maart 2017

Transparante scheergel

Ontdek al onze scheergel online. Vandaag bestel morgen in huis! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Gillette introduceert een nieuwe transparante en niet-schuimende scheergel die je controle geeft over je scheerbeurt. Klik hier om te bestellen. IMGRO Beauty is de Barburys specialist.

Naast de praktische werking van het product, beschikt het ook over een verzorgende werking. Heerlijk ruikende scheergel , ik zie precies waar ik scheer doe de transparante kleur, wil niet anders meer! Dankzij deze gel zie je de huid tijdens het scheren. Bevat Argan en Jojoba olieen voor extra hydratatie. Speciaal voor de afwerking of voor de contouren van de baard.


Het is niet alleen een scheergel , maar het verzorgt de huid ook intensief. De bekende scheermerken verkopen allemaal een scheergel. De fles bevat ook een gelmeter.

Het Spaanse Floïd heeft een scheergelproduct. Je kan hiermee je baard strak in model scheren en direct schoon wassen. Proraso heeft een scheergel met Aloë Vera. Maak het scheren makkelijk met een scheerschuim, scheerzeep, scheergel of scheercrème.


De Guardenza- scheergel is een volledig natuurlijke, niet-schuimende gel waarmee je makkelijk kan zien, waar je wilt scheren. Hierdoor is het mogelijk om erg precies te werk te gaan. De scheergel is verrijkt met cafeïne om irritatie na het scheren te verminderen en te zorgen voor een fris gevoel.


Deze scheergel is speciaal ontwikkelt voor het comfortabel en nauwkeurig scheren en bijwerken van snorren en baarden. Tevens zeer geschikt voor het scheren van het hoofd. De prettige textuur en het transparante karakter geven je een goed zicht op het gewenste resultaat, gemakkelijk en hygiënisch te gebruiken door de handige pomp-doseerdop.


Na het scheren met scheergel heb je namelijk meestal geen aanvullende verzorgingsproducten meer nodig. Dat is met name prettig als je last van een vette huid hebt. Wil je graag tijdens het scheren goed zien waar je bent gebleven? Ook dan is het verstandig om voor scheergel te kiezen. Verschil tussen scheergel en scheerschuim.


Voor een transparante vorm van gel welteverstaan. De gel zorgt voor een beter beschermlaagje op de huid alvorens er wordt geschoren. Ook na het scheren laat het een kouder gevoel achter.

Scheergel is fijner van textuur dan scheerschuim. Bekijk nu de mooiste scheergels. Erg handig voor contouren van de baard. Voor dat ene momentje voor jezelf.


De formule met Aloë Vera en Pro-Vitamine Bverzorgt de huid en beschermt tegen irritaties. Barburys Transparante scheergel van € 2voor maar € 170. De Rivelatore scheergel heeft een verfrissende eucalyptus en menthol geur. Er is een transparante en niet- transparante vorm. De transparante gel schuimt niet of amper en wordt voornamelijk gebruik om delen van gezicht of andere lichaamsdelen te scheren.


Voordeel is dat je goed kunt zien wat je aan het doen bent. De niet-transparantie vorm schuimt meestal wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts