dinsdag 21 maart 2017

Spatscherm keuken glas

Eenvoudig Online Bestellen. Kijk Hier Voor jouw Glazen Spatscherm. Met Of Zonder Print, Altijd Op Maat! Prachtige wanddecoratie achter uw fornuis, eenvoudig schoonmaken, hoge kwaliteit.


Maak van je huis een thuis. Kwaliteitskeukens voor minder geld.

Bekijk onze keukencollectie direct online. Spatschermen voor de keuken (9Artikelen) Onze spatschermen van glas of aluminium geven een luxe uitstraling aan je keuken , achter de kookplaat of gootsteen. Daarnaast kun je alles veel beter schoonhouden.


Kies uit de vele ontwerpen en maten. Een glazen keuken achterwand is een originele en duurzame manier om je keuken een strakke en luxueuze uitstraling te geven. Wandbeglazing in keukens is een keukentrend die sterk in opkomst is. Dat is niet vreem gezien de vele voordelen die een glazen achterwand in een keuken te bieden heeft.


Bescherm je muur achter de kookplaat met een glazen spatscherm.

Geen vetspetters of sausvlekken meer op de muren tijdens het koken en tegelijkertijd een echte blikvanger voor je keuken. Het spatscherm van hoogwaardig glas is hittebestendig en dus uitermate geschikt voor gebruik achter de kookplaat of fornuis. Je wilt in de keuken onbezorgt kunnen koken en kunnen rommelen met potten en pannen. Niet ieder glas is daar geschikt voor. Het glas moet tegen een stootje kunnen en tegen hitte.


Daarom werken we bij Glasbestellen. Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look! In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas. Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden. Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast.


Creëer uw eigen unieke glazen achterwand voor uw keuken. Fotoprints, gekleurd glas , magnetische wanden, geïntegreerde led-verlichting. U kunt het zo gek niet bedenken en Bosch Glaskunst maakt het. Van glazen spatscherm achter uw fornuis tot een prachtige glazen achterwand over de hele breedte en lengte van uw keuken. Achterwand keuken kopen bij GAMMA.


Een achterwand bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Met een achterwand voor uw keukenwerkblad maakt u uw keuken dan ook helemaal af.

Bij GAMMA heeft u keuze uit achterwanden in diverse stijlen. Van zwarte, witte of grijze hoogglans achterwanden tot aluminium of berken decopanelen. Glazen keuken achterwanden zijn niet alleen mooi maar bieden ook praktische voordelen. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken.


Geef je keuken een compleet andere look met onze muurtegels, wandpanelen en keukenachterwanden. Ga je voor glas , composiet of laminaat? Glas als achterwand in uw keuken.


Deze vorm van keuken achterwand design is een originele en moderne manier om uw keukenwand een strak uiterlijk te geven met glas. Op zoek naar een mooie keuken achterwand? De doorzichtige spatwand staat mooi in iedere keuken. Of je net een nieuwe, moderne keuken hebt, of nog prima vooruit kan met een wat oudere keuken.


Als u een glazen keuken achterwand ook achter het kookgedeelte wilt laten plaatsen, dan adviseren wij om gehard glas te nemen. Dit is eenvoudig te reinigen en sterk en betrouwbaar. Voordelen van een glazen keuken achterwand. Deze keukenachterwanden worden volledig op maat gemaakt en zijn leverbaar in 6mm gehard helder veiligheidsglas, mat (acide) glas , extra helder glas , gekleurd helder glas en gekleurd extra helder glas.


Keuken achterwand glas als spatscherm. De transparante wand kan over de gehele breedte van het aanrecht of bijvoorbeeld alleen onder de afzuigkap geplaatst worden. Al onze glasplaten zijn van gehard veiligheidsglas en hierdoor keer sterker dan ongehard glas. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis! Wij zijn enorm blij met het eindresultaat van een eigen gemaakte foto op de glazen achterwand achter de kookplaat.


Wij zijn goed geholpen en hebben nu echt een unieke blikvanger in onze keuken. Helaas kunnen we geen foto bijplaatsen. Doordat een glazen ( keuken ) achterwand geen of minder naden heeft blijft er geen vuil in de naden achter, hierdoor hoeft u nooit meer voegjes te schrobben. Glazen achterwanden maken uw keuken en interieur optisch niet alleen maar groter, maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan uw keuken. Net als alle andere glazen oppervlakte is een glazen keuken achterwand net zo makkelijk te reinigen.


Een keuken achterwand in glas kan uitgevoerd worden in een hardglazen variant en een (goedkopere) normale variant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts