dinsdag 28 maart 2017

Hal inrichten

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.

Hier vind je wat jij zoekt! Grootste assortiment hal inrichting. Een kleine hal inrichten kan lastig zijn. De hal moet immers mooi én functioneel zijn.


In dit artikel vind je geweldige voorbeelden. Algemene tips voor het inrichten van een hal zijn soms nuttig, maar toch heeft een smalle hal wel wat andere ‘interieur-regels’. Gelukkig hebben we hier toch mooie ideeën waardoor je je kleine hal mooi kunt decoreren en waarmee je elke centimeter nuttig kunt gebruiken.


Hal inrichten , meubels en ideeën.

Het is vaak een functionele plek om veel spullen op te bergen, maar hierdoor hoeft de styling niet onder te doen. Vind bij KARWEI leuke en decoratieve oplossingen voor het opbergen van jassen en schoenen. Nu Zenn, onze puppy, bij ons woont en het herfstweer is heb ik na het uitlaten vrijwel altijd vieze schoenen en trek ik daarom in de hal mijn schoenen aan en uit. Daarom vind ik het super handig om een bankje in de hal te hebben staan waarop ik kan gaan zitten om mijn schoenen aan en uit te trekken. Deze ruimte wordt vaak vergeten of als laatst aangepakt en gedecoreerd.


Zonde, want dit is toch wel dé binnenkomst voor visite. Genoeg redenen dus om deze ruimte goed in te richten en gezellig te maken. Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer! Je hal inrichten is niet zo makkelijk als het klinkt.


We hebben natuurlijk geen flauw idee hoe jouw hal er uitziet en daarom hebben we de meest uiteenlopende ideeën op het gebied van een smalle hal inrichten voor je op een rijtje gezet. Er zit ongetwijfeld wel een tussen die je goed kunt gebruiken. In deze hal zie je dat op zeer goede wijze het ruimtelijke effect versterkt wordt door een spiegel.


Inspiratie voor het inrichten van een kleine hal Het laatste wat je ziet als je weggaat en het eerste dat je ziet als je binnenkomt is de hal. Haken in de hal doen het altijd goed. Ze nemen weinig ruimte in beslag, maar ze zorgen er wel voor dat je gasten het gevoel krijgen, dat je bij het inrichten van de de hal rekening hebt gehouden met hen.


Neem je tijd in je zoektocht naar de perfecte wandhaken. Heeft jouw hal of gang er weinig ruimte voor een leuke inrichting?

Wees niet gevrees ook een kleine hal of gang kun je op een ruime en leuke manier inrichten. Het enige wat je in een kleine hal of gang moet doen is creatief zijn met wat je hebt. Helaas hebben veel mensen te maken met zo’n smalle of kleine hal. Voor iedereen die met dat vraagstuk zit hebben we de ultieme blog geschreven over het inrichten van een kleine hal. We geven handige tips en voorbeelden.


Hierna kan je aan de slag met je smalle hal inrichten. Kleine hal inrichten , dat is het doel vandaag. Tegelijkertijd moet de hal ook praktisch zijn: voldoende plaats voor jassen, mantels en ook schoenen, en de vloerbedekking moet zowel slijtvast als makkelijk te onderhouden zijn. Een grote spiegel mag in geen geval ontbreken, waarin men zich ook ’s avonds met voldoende licht kan bekijken. In feite is een hal een heel dankbare ruimte.


Omdat er niet perse veel hoéft te staan (in feite is het gewoon een doorgangetje, toch?) kan je zo minimalistisch (of over-the-top!) gaan als je zelf wil. Maak van je hal meer dan alleen een noodzakelijke doorgang naar de rest van je huis met deze gang ideeen! Of je nou een grote hal in huis hebt of eentje die wat kleiner is, zorg ervoor dat je hal niet te vol is. De gang is het eerste wat je ziet na een lange dag werken en dan wil je niet thuiskomen in een rommelige ruimte. Een blog vol tips en leuke ideeen voor het inrichten van je gang.


In de meeste huizen is het woekeren met de beschikbare ruimte van de gang. Je hebt te maken met veel deuren en meestal een trap. Veel mensen zien een hal als uitermate nutteloos.


Je kunt er niet in wonen, hij wordt alleen gebruikt om doorheen te lopen en je kunt er eigenlijk niets mee. Wij hebben een aantal ideeën voor het inrichten van een kleine hal om het toch een leuke, praktische en vooral mooie ruimte te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts