donderdag 30 maart 2017

Lamp olifant

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons gehele lampen assortiment online. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.

Deze maand te verkrijgen op de beurzen waarin wij participeren, of eventueel af te halen in nijmegen. Wie heeft er geen zwak voor de olifant en bij wie spreekt de olifant niet tot de verbeelding? Wat is het leuk om deze jumbo ook te bewonderen in de baby- of kinderkamer maar dan als kinderlamp olifant grijs.


Wat zal je kind(je) hier blij mee zijn. Een brede verscheidenheid aan lamp olifant -opties zijn voor u beschikbaar, zoals plastic, glas en metalen. Ook kunt u kiezen uit energiebesparing lamp olifant.


Deze handgemaakte houten lamp is gemaakt van hoge kwaliteit berkenhout. De wandlamp olifant is een prachtige aankleding voor de kinderkamer of speelhoek.

Het is te gebruiken als nachtlampje. Schattige olifant lamp met wisselende kleuren. Op zoek naar een schattige sfeerlamp?


Aan de binnenkant zitten energiezuinige LED-lampjes die automatisch wisselen tussen zeven verschillende kleuren. Makkelijk en veilig winkelen. Circus olifanten lamp wit.


De circus olifanten lamp van Seletti is een witte olifant die op een been staat, hij balanceert met een licht bol op zijn hoofd. Lampen van alle merken op beslist. De bol geeft een zacht en warm licht, perfect voor op de slaapkamer van de kinderen.


Zoolight Olifant Wandlamp Van Intermezzo Als u een wauw-factor, of eventueel iets ekstra’s voor uw woning zoekt, dan is deze staande lamp iets voor u! Een mooie en een verleidelijke staande lamp , die een populaire keuze is, en overal past! Deze schattige lamp zal een nieuwe BFF zijn die in het donker oplicht. Dit kostbare lampje brandt in het donker met een zacht en veilig licht. Trendy Tripod vloerlamp in ruwe, houten uitvoering.


Deze driepoot lamp van hout valt op door zijn stoere, landelijke karakter. Het houten armatuur heeft een ruwe afwerking en een doorleefde houtkleur. Ondanks deze stoerheid weet deze lamp een zeer sfeervolle ambiance te creëren in menig interieur.

Eerder contact gehad via de mail met Kleinlicht, snelle en adequate reactie. Low Res Elephant is een kruk en lamp in één. Ontwerper Richard Hutten heeft voor dit ontwerp zijn inspiratie gehaald uit een speelgoed olifantje , deze heeft hij sterk uitvergroot. De olifant is zowel met als zonder verlichting verkrijgbaar.


De lamp wordt geleverd met een stoffen, witte. Zonder licht dient de olifant als kruk voor kinderen of als decoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts