donderdag 16 maart 2017

Speciale kamerplanten

Zoek naar kamer planten op de nieuwe KensaQ. Overigens zijn deze steenplantjes populair als kamerplanten in Nederland. Ga vooral bij een tuincentrum informeren of ze deze schattige kiezelplantjes hebben, gegarandeerd dat je er een paar kan vinden!


Over smaak valt te twisten, maar deze bijzondere kamerplant staat prachtig in bijna elk interieur. De stam is heel bijzonder omdat deze breed is en krult in een S vorm.

Zelf vinden wij deze aparte plant heel mooi in een hoge plantenpot van parelmoer, bladzilver of strak glossy wit. Deze mooie kamerplanten vergen wat kennis over het onderhou maar zijn zo bijzonder dat ze het dubbel en dwars waard zijn! De peperomia moet het niet hebben van spectaculaire bloemen, maar pronkt met een bijzonder blad. Ze bestaan in groene en bonte kleuren, met geribbeld of dik bla of blaadje die wat weg hebben van boontjes. En mooi meegenomen: de peperomia is één van de gemakkelijkste kamerplanten.


Verkleurde of verdorde bladeren? Kamerplanten hebben specifieke verzorging nodig. Door een aantal eenvoudige tips in acht te nemen, kan je er voor zorgen dat ook je kamerplanten er fris en fleurig bijstaan.

Ook populair zijn de boompjes (of bomen) voor binnen. Zaden van de meest bijzondere, tropische planten die gehouden kunnen worden als kamerplant. In ons assortiment kamerplanten op stam vind je de leukste planten en boompjes met diverse maten stammen. Grote kamerplanten zijn een cadeau voor het interieur en een lust voor het oog. De trend ontwikkelt zicht steeds meer weg van kleine plantjes naar steeds grotere kamerplanten.


Bij meerdere aantallen kunt u ook een luchtzuiverend effect verwachten van uw grote kamerplanten. Celosia Carnival een mooie kamerplant met speciale bloemen bloeiende kamerplanten die ook buiten in de tuin kunnen. Flamingoplant of de Anthurium. De mooiste duurzaam gekweekte kamerplanten , snel bij je thuisbezorgd.


Grond - Verpot uw kamerplanten elk jaar en neem hiervoor altijd een goede potgrond. Er zijn speciale mengsels voor bijvoorbeeld cactussen, orchideeën en varens. Een kamerplant kun je het beste verpotten in het vroege voorjaar, wanneer het groeiseizoen nog niet begonnen is. Water geven - Sommige kamerplanten hebben veel water nodig. Niet alle kamerplanten zijn geschikt voor een standplaats met een hoge lichtintensiteit.


Binnenplanten die niet geschikt zijn voor een standplaats in de volle zon zullen bij teveel direct zonlicht lichtgele of bruine vlekken op de bladeren krijgen. Wij laten onze kamerplanten bezorgen door een gespecialiseerde vervoerder waardoor uw kamerplant altijd in topconditie bij u wordt afgeleverd. Een andere zeer sterke kamerplant is de Dracaena, deze kamerplant wordt ook wel de drakenplant genoemd.

De plant heeft maar weinig water nodig en kan zowel in de zon als in de schaduw staan. Naast deze grote kamerplanten vindt u op Fleurdirect. Bij STEKJESBRIEF hebben we een breed assortiment, dus er is voor elk wat wils.


We hebben altijd wat speciale kamerplanten die je niet altijd tegenkomt, bijv. Monstera of een Pilea, zo zijn er altijd wat nieuwe en speciale kamerplanten in onze webshop te vinden. De meeste kamerplanten komen oorspronkelijk uit tropische landen waar de zon de hele dag schijnt en het warm is.


Zet je deze planten op een donkere plek dan zullen ze nauwelijks groeien. Ook een plek voor het raam is vaak niet een voldoende. De oplossing is je plant bijschijnen met kunstmatig licht.


Na zorgvuldige selectie stellen wij een ieder seizoen een nieuw aanbod samen. Zo kun jij jouw interieur een groene boost geven met de hipste planten van dit moment. Iedere plant komt vers van de kweker, waardoor je altijd kunt rekenen op een mooie, gezonde kamerplant.


Green lifestyle store bezorgt tot aan de deur in speciale , plantvriendelijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts