dinsdag 28 maart 2017

Lorus herenhorloge

Diverse kleuren en materialen. Horlogebandjes voor alle merken. Voordelige horloges van topmerken. Erkend merkdealer horloges. Herenhorloges van top merken. Dameshorloges van top merken.

De collectie Lorus horloges voor heren is heel breed. Van sportieve chronos tot strakke designhorloges en digitale horloges. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: het zijn horloges van een prima kwaliteit voor een hele redelijke prijs. Lorus profiteert van de technische innovatiekracht van het moederbedrijf waardoor de horloges buitengewoon uitgebreide functies hebben en toch zéér betaalbaar zijn.


Onze Lorus horloge collectie Onze collectie is onderverdeeld in drie categorieën: herenhorloges , dameshorloges en kinderhorloges. Je kan altijd een artikel in de Lorus collectie vinden wat perfect bij jou past. Het prijsbereik van het merk loopt soms op tot wel €2.


Lucardi richten we ons vooral op de betaalbare Lorus horloges tussen €tot €100.

Kies jouw favoriete Lorus horloge op onze website. Een Lorus horloge heeft verschillende standaardfuncties. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Dit horloge is voorzien van een zwarte wijzerplaat.


Lorus herenhorloge chronograaf met metalen horlogeband. De tijd wordt weergegeven met een witte cijfer index en zilverkleur wijzers. Extra is dit horloge voorzien van een stopwatch, datum en centrale secondewijzer.


Ontdek het grote aanbod aan Lorus horloges op Chrono- de wereldwijde markplaats voor luxehorloges. Dit duidelijk herenhorloge Lorus RG836CXbeschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zwarte band. Het glas van dit horloge is gemaakt van sterk hardlex mineraal glas. Met een kastgrootte van 3mm en een dikte van mm staat dit horloge u vast goed. Lorus is a brand of Seiko Watch Corporation.


Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Vind hier eenvoudig jouw nieuwe herenkleding. Dat doe je bij Quickjewels. Dit merk is onderdeel van het welbekende Seiko Watch Corporation.

Daardoor kunnen deze modellen over de nieuwste technologieën beschikken voor een voordelige prijs. De horlogekast en horlogeband zijn beide gemaakt van roestvrijstaal. Dit Lorus horloge heeft een roestvrijstaal kast met een diameter van 41mm en is voorzien van een leer band. In de kast bevindt zich een quarts kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met Hardlex glasglas.


Dit betekent dat het horloge geschikt is voor douchen. Verder wordt het horloge geleverd met jaar wereldwijde garantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts