woensdag 29 maart 2017

Bord verboden honden uit te laten

Bord verboden honden uit te laten

Vergelijk alle prijzen van Bord Te en bespaar tot. Ontdek ons unieke assortiment borden. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Met speciale hondenborden kun je aangeven wat er verlangt wordt van de hondenbezitter. Verboden honden uit te laten , je kunt het kenbaar maken met duurzame, ‘hufterproof’ informatieborden. Aluminium, weerbestendig waakbord met de tekst “ verboden honden uit te laten ! Dit bord heeft montagegaten. Hondenpoep bord , aluminium Ø cm.


Geschikt voor plaatsen waar hondenpoep overlast bezorgt zoals speelplaatsen voor kinderen, plantsoenen, privé tuinen enz. Info over verboden voor honden bord. Resultaten van zoekmachines!


Er hoeft niet overal een bord te hangen dat je hond aangelijnd moet worden, je moet goed bij de gemeente informeren. Als een hond echt niet in een gebied mag komen, wordt dit aangegeven met een bord. Maar zoals ik al zei, een park zal toch zeker niet verboden zijn voor honden. Een bord met enkel een hond duidt erop dat honden in zijn geheel niet zijn toegestaan. Deze borden worden vaak gebruikt in winkels.


Zoekt u meer informatie over de materialen van deze borden ? Uw eigen borden of stickers verplicht de hondenbezitter tot niks maar u draagt wel op een duidelijke manier uw boodschap uit. De hondenbezitter kan hier dan rekening mee houden. Laat je inspireren door het aanbod.


Bord verboden honden uit te laten

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Emaille wit verbodsbord ' Verboden uw hond hier uit te laten ' Ø 100mm. Verbodsbord voor plaatsen waar het niet is toegestaan om honden uit te laten. Emaille is zeer geschikt als materiaal voor verbodsborden en pictogrammen.


Het wordt namelijk gemaakt van pigmenten en gemalen glas. Het aluminium bord is weersbestendig en gelamineerd voor extra bescherming. Dé sticker webshop voor particulieren en bedrijven. Gratis verzending vanaf €1 ruim assortiment en een lage prijs. Zo kun je met deze verbodsborden bijvoorbeeld aangeven dat hondenpoep is verboden , men de uitrit moet vrijlaten of er niet mag worden gerookt.


Bord verboden honden uit te laten

Ook kun je zelf een tekst opgeven die op het verkeersbord wordt afgedrukt. Er zijn verschillende soorten hondenbordjes. Om te beginnen zijn er naamplaatjes voor aan de hondenhalsband.


Op deze site staan de meest voorkomende verkeersborden, wegbebakeningen en bewegwijzeringen van Nederland. De borden kunnen worden toegepast op basis van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts