vrijdag 31 maart 2017

Glaskunst

Grote en unieke collectie glaskunst. Bestel nu online of bezoek onze showroom. Groot assortiment decoratie voor zowel binnen als buiten. Alles is uit voorraad leverbaar! Zoek naar glazen objecten op de nieuwe KensaQ.


Telefoonnummer, reviews en meer!

Ook op internet willen we onze collectie glas aan u presenteren. Wij leveren het gehele assortiment van Loranto. Deze collectie glaskunst kunt u nu ook online vinden.


Mocht u op zoek zijn naar een specifiek object, neemt u dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze winkel in Barendrecht. Even bellen is ook altijd. Een exclusieve unieke collectie glaskunst , hoogwaardig design in gekleurd (kristal)glas en fusing glas met glazen beelden, glassculpturen, vazen en schalen alsmede een leuke collectie glaskunst voor aan de wand in uiteenlopende abstracte en figuratieve vormgeving, daar staat ARTE DESIGNO voor.


U treft in onze glas- en kristalwinkel veel soorten glazen objecten aan die zowel geschikt zijn als glaskunstwerk voor uw eigen verzameling, maar óók om als glas cadeau weg te geven. Het is soms lastig om een geschikt glasdesign object uit te zoeken, vooral omdat wij een zeer ruim glaskunst assortiment hebben.

De ambachtelijke arbeid die aan glaskunst ten grondslag ligt, maakt elk glaskunstobject tot een uniek kunstobject zoals dit ook geldt voor de Etnografische Kunst. Glaskunst zowel als vrij werk als in opdracht. In deze categorie vindt u alle glas en kristal objecten uit onze collectie. Een uitgebreide collectie kristal en glaskunst uit Leerdam. Niet alleen kristal van Royal Leerdam en glaskunst van beroemde kunstenaars maar ook schitterende glasobjecten van veelbelovende beginnende glaskunstenaars.


Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een bijzonder en persoonlijk ontwerp. Al sinds begin jaren ’wordt de glaskunst en schilderkunst van Annemiek Punt tentoongesteld in haar galerie aan de Kloosterstraat. In haar 40-jarig kunstenaarschap is ze internationaal erkend als een kunstenaar die voorop loopt in nieuwe ontwikkelingen, en een pionier in het vakgebied van glasversmelting. Prachtige handgeblazen glaskunst gespecialieerd in dieren en goed geprijst.


Uit voorraad leverbaar dus snel in. Parfumflesjes, glazen, vaasjes, insecten… Dit is het vrije, technisch zeer hoogstaande werk van Miranda van der Waal, waar zij ook regelmatig mee. Welkom in onze leefwereld verbonden met de natuur.


Een verbazende wereld vol kleur en licht Onuitputtelijk in vorm en fantasie. Ook houden wij u hier op de hoogte van. Webwinkel voor met de hand gemaakte en mond geblazen objecten van glas.


Verkoop glazen schalen, vazen van glas, vogeltjes en andere dierfiguren, glazen tulpen, design en glaskunst van Borowski, Fidrio, Loranto en andere merken. U bent van harte welkom voor glaskunst , opdrachten, kunstcadeaus en.

Glassculpturen, een zeer uitgebreid aanbod aan glaskunst. Ons aanbod glassculpturen is zeer uitgebreid. Glasdecoratie in diverse vormen en toepassingen. Van bekende glaskunstenaars als Petrovskiy maar ook heel veel ander aanbod aan glascreaties. Glazen vazen en kleurrijke glazen schalen, lampen en andere glaskunst.


Mijn glaskunst heeft een helderheid en natuurlijkheid in beeld en verhaal, waardoor een geheel eigen vormgeving zichtbaar is. De schoonheid van de glaskunst kan soms bescheiden zijn, soms uitbundig maar altijd toont het de kracht van het scheppende. De passie voor de glaskunst komt tot uitdrukking in het samengaan van het tijdloze en het hedendaagse. Glas, een prachtig materiaal, kleurrijk, stralen altijd verrassend en op veel manieren te verwerken en te gebruiken. Galerie De Aventurijn houdt exposities van hedendaagse glaskunst , zowel in eigen galerie als op bijzondere externe locaties.


Jaarlijks zijn er tevens exposities met andere vormen van kunstuitingen. De Galerie kent een eigen Kunstkoopregeling. Eerste en Tweede Paasdag (zondag en maandag april) is Galerie Marijke Kuiphuis geopend van 12.


Tevens kunt u bij ons terecht voor een Kadobon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts