vrijdag 10 maart 2017

Trimetal silvatane classic

Nu bestellen = morgen in huis! Uitgebreid assortiment Sigma verf. Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online.


Trimetal silvatane classic

Silvatane Classic Satin is een hoogwaardige, zijdeglanzende alkyd-urethaan vernis voor binnen. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. SILVATANE CLASSIC SATIN is een 1-component alkydurethaanvernis met hoge slijt- en krasvastheid.


Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Wij zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat je de keuze hebt uit alle producten die je zoekt. Perfect voor transparant afwerken van al het houtwerk binnen en buiten. Toegepast op deuren, ramen, lambrisering, meubels en trappen.


Trimetal silvatane classic

Hoogwaardige, hoogglanzende alkyd-urethaan vernis voor binnen en buiten. SILVATANE PU ACRYL SATIN is een transparante zijdeglans acryl-urethaan vernis voor houtwerk op basis van water, voor binnen. Inschrijven voor onze nieuwsbrief. Bij verwerking dient de temperatuur van de ondergrond tenminste 3°C boven het dauwpunt te zijn.


Een hoogwaardige zijdeglanzende alkyd- urethaan vernis voor binnen. Kan worden toegepast op deuren,. Deze krasvaste blanke lak is geschikt voor vloeren, trappen, kozijnen en deuren binnenshuis. Nieuw werk Droog schuren en afstoffen.


Trimetal silvatane classic

Deze vernis is op basis van alkyd-urethaan en is geschikt voor verwerking binnen. De levertijd van dit product bedraagt 2-3. Ze garanderen topkwaliteit waarmee je als vakman voor de dag kunt komen.


Maar ook als goed geinformeerde doe-het-zelver is Trimtel zeer geschikt. Trimetal is de professional achter de professional! Geschikt voor op hout zoals vloeren, trappen, kozijnen en deuren. Dit impliceert echter geen enkele formele aansprakelijkheid voor gebruik van onze producten.


Online te bestellen via Verfenbehangland. Bestand tegen schoonmaakmiddelen, alcohol en water. Check in de webshop de werkelijke voorraad! Slijt-, stoot- en krasvaste vernis. Zelfde dag vanaf € 5- gratis verstuurd.


Het is geschikt voor toepassing op o. Deel hier uw ervaring met dit product. Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Silvatane PU Acryl is niet vergelen slijtvast en uitstekend bestand tegen klassieke huishoudproducten.


Transparante matte acryl-polyurethaan vernis voor houtwerk op basis van water, voor binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts