maandag 13 maart 2017

Haken riviera maison

Haken riviera maison

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Ontdek het aanbod van Rivieras nu online bij van den Assem. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem.


Stel je Rivièra Maison vragen aan onze interieurspecialisten. Vergelijk Prijzen en Bestel! Haken en deurknoppen zijn misschien maar klein, maar het zit hem in de details!


Bij Rivièra Maison vindt u talloze haken en knoppen in diverse stijlen. Niet alleen praktisch in de hal, keuken, badkamer of slaapkamer, maar ze geven ook een chique touch aan een ruimte. Opbergen schept ruimte én. Riviera maison haak of kapstok gebruikt in winkel gekocht met riviera maison decoraties maar weet niet meer of dit een echte.


Gebruikt Ophalen of Verzenden. Riviera Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. Haak of kapstok in riviera maison stijl gebruikt heeft mat uiterlijk leuk voor leuke sjaal aan te hangen krans toef bieden verze.


Ons assortiment biedt niet alleen kapstokken met alleen haken , maar ook kapstokken in combinatie met manden of een rek. Zo kunt u niet alleen jassen en tassen aan de kapstok ophangen, maar er ook andere spullen in opbergen. Naast het grote aanbod kapstokken biedt Rivièra Maison ook een groot aanbod haken.


Een haak of kapstok hoeft alles behalve saai te zijn. Maak uw interieur compleet met mooie, stijlvolle haken , kapstokken en dressboys van Rivièra Maison. Handig voor jassen en sjaals, maar ook ideaal voor het ophangen van bijvoorbeeld handdoeken of sleutels.


Ontdek onze meubelen en accessoires. Rivièra Maison biedt een complete woonbeleving, met authentieke producten en diverse collecties per jaar. Kies uit 4producten vanaf € 99. Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken.


Haken riviera maison

Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Of je de Rivièra Maison Industrial Hat haak nu gebruikt om jassen, handdoeken of sjaals aan op te hangen, je hangt alles gemakkelijk op! Het aluminium is hiervoor in ieder geval sterk genoeg.


Hang de elegant vormgegeven haak in woonkamer of keuken! De Panama Hook is een stevige haak in de vorm van een panamahoed en is eenvoudig te bevestigen op ieder soort muur. De woonaccessoires van Riviera Maison. Luxe stoffen en stoere plaids zijn volop te vinden in deze collectie.


Maar ook mooie sierkussens om net dat beetje extra sfeer aan je interieur te geven zijn volop vertegenwoordigd. We maken ruimte voor de nieuwe collectie! Special Offers Riviera Maison.


Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts