vrijdag 17 maart 2017

Riverdale windlicht glas

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Ruim Assortiment Windlichten Online.

Voor 23:Uur Besteld = Morgen Thuis! De windlichten zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Bijna iconisch voor ons merk: windlichten ! Riverdale bij Smulderstextiel. Wij zijn er dan ook dol op.


Ze zijn er in zoveel verschillende materialen en stijlen, elk met hun eigen sfeer. Wanneer het donker wordt is er niks fijners dan de kaarsen erin aan te steken en te kijken naar het lichteffect.

Cm bree 25cm hoog en 15cm diep. Een lantaarn of windlicht is oorspronkelijk ontworpen voor het gebruik buiten. De vlam van de kaars moest beschermd worden tegen weer en wind en daarom staat de kaars vaak achter glas. Hierdoor zie je lantaarns nog steeds veel buiten, maar binnen zijn ze een stijlelement geworden. Grote houten lantaarns brengen een statement in huis.


Wil je graag een chique touch geven aan je interieur, neem dan een goudkleurige kandelaar. Voorzien van mooie details en sommigen zelfs met de hand afgewerkt. Een vaas of pot is er niet alleen om een bos bloemen in te zetten.


Ook met mooie takken of zelfs zonder inhoud staan de items stijlvol in ieder interieur. Het windlcht is gemaakt van goudkleurig metaal en transparant glas. Het windlicht heeft een minimalistisch maar stijlvol ontwerp en is extra leuk in combinatie met andere gouden woonaccessoires.


Hoogte x diameter cm. Ophalen in meerkerk of verzenden voor e. Windlichten van alle merken op beslist. Glazen Windlichten koop je eenvoudig online bij bol. Kies uit producten vanaf € 299.

Lantaarns zijn iets groter dan windlichten en hebben vaak een metalen frame in combinatie met glazen ramen. Waar windlichten vaak maar hele smalle openingen hebben, heeft een lantaarn meestal aan alle kanten grote openingen of glas zitten. Vitrine box Chelsea heeft een rechthoekige houten vorm met glazen zijwanden en is leverbaar in de kleur wit.


Druk dan op de product informatieknop. Het glas heeft een subtiel reliëf en met een brandende kaars zorgt dit windlicht voor een nog gezelligere sfeer in je interieur. Een windlicht werd vroeger gebruikt om over een kaars te zetten, zodat de vlam werd beschermd tegen de tocht. Nu worden ze optimaal gebruikt als woondecoratie in elke huiskamer.


Windlichten , lantarens en waxinelichthouders zijn allemaal te krijgen bij de Bommel Meubelen. Een theelichtje kun je zo neerzetten, maar leuker is in een waxinelichthouder of theelichthouder! Bij Intratuin vind je vele soorten houders, van glas tot metaal en hout van o. Windlichten , kaarsenhouders, kandelaars of lantaanrs: verschillende benamingen voor hetzelfde product.


Een leuk item waar je een kaarsje of kaars in kunt zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts