maandag 20 maart 2017

Betonlook tafellamp

Voordelige betonlook tafellamp op beslist. Bestel Tafellampen va €13. Eenvoudig te bestellen, snelle levering en gratis retour. Unieke eigen collectie tafellampjes. Deze stoere tafellamp is geheel gemaakt van metaal en afgewerkt met een betonlook.


Betonlook tafellamp

De stoere details zoals de gril aan de bovenzijde versterken het industriele karater van deze tafellamp. De tafellamp industrie is hardstikke leuk als verlichting maar ook als aankleding van uw industriele inrichting. Deze ronde tafellamp overtuigt niet alleen door zijn indrukwekkend uiterlijk, maar eerder door de doordachte materiaalmix. Vervaardigd uit witte keramiek zet deze tafellamp op lange levensduur. De kooi constructie doet denken aan oude fabrieks -en mijnwerkers lampen waarbij het metaal het glas moest beschermen.


EGLO tafellamp Torvisco Ebetonlook 18. De EGLO Vintage Prestwick is een tafellamp gemaakt van keramiek met grijze betonlook. Door het minimalistische ontwerp en het neutrale material gebruik, is deze eenvoudige maar stoere tafellamp toepasbaar in elk interieur.


Betonlook tafellamp

De tafellamp met Efitting wordt geleverd exclusief lichtbron en is geschikt voor een maximaal wattage van 1X60W. Cm diep van hout, met betonlook. Nieuw Ophalen of Verzenden. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Stoer, industrieel en on trend! Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dit model tafellamp mag dan niet heel groot zijn, stoer en een tikje eigenwijs is hij zeker. Deze kooi tafellamp is gemaakt van metaal maar voorzien van een betonnen uitstraling.


Betonlook tafellamp

Vanwege het open karakter adviseren wij u een heldere, led lichtbron in het armatuur te plaatsen. Hierdoor bereikt u het meest. Onze design tafellampen zijn uitgevoerd in opvallende kleuren, prachtige vormen en verspreiden een sfeervol licht. Van industriële beton look tafellampen tot een modern tafellampje met driepoot.


Of je nu fan bent van de retro, landelijke, moderne of klassieke look: bij Praxis vind je de tafellamp of bureaulamp die precies past in jouw interieur. Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons gehele lampen assortiment online.


Beschrijving Industriële tafel-bureaulamp betonlook Een leuke en stoere toevoeging aan het interieur deze industriële tafellamp betonlook. De lamp is ideaal voor op het bureau doordat de kap is te kantelen en zo altijd goed zijn licht kan richten. De kleine betonlook tafellamp koplamp behoort tot de serie Industrial en valt onder de categorie tafellampen. Meer lampen uit de serie Industrial, vindt u onderaan deze pagina. LET OP: Deze tafellamp wordt geleverd zonder lichtbron.


De stolp tafellamp betonlook grijs behoort tot de serie Mexlite betonlook lampen en valt onder de categorie tafellampen. Deze industriële tafellamp geeft uw omgeving een unieke sfeer. Voorzie deze lamp van een fraaie LED filament lichtbron voor het mooiste effect. De betonlook tafellamp heeft een schakelaar op het snoer en heeft een stroomkabel van ongeveer meter lang.


Ook leuk voor op een tienerkamer. Tafellamp van Prestwick van EGLO is een trendy en minimalistische tafellamp gemaakt van keramiek afgewerkt met de grijze betonlook. Zoek je industriële lampen, bekijk dan het grote aanbod van wehkamp.


Veel diverse merken, Gratis bezorging vanaf 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts