donderdag 16 maart 2017

Kraan met sproeikop

Bij deze horeca kraan kies jij zelf hoe je ‘m gebruikt. Alle keukenkranen van CENDO zijn gemaakt van duurzame materialen die jaren lang meegaan. Een vakman monteert jouw aankoop. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Alle soorten Kranen vind je hier online. Bestel eenvoudig en snel op beslist.

Grohe Minta keukenkraan uittrekbaar prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bij een kraan met één handvat beweeg je de hendel naar links of rechts om de gewenste temperatuur te krijgen. Je mengt zelf het water op de gewenste temperatuur.


Zo worden doelmatigheid en een tijdloos design gecombineerd. Deze keukenmengkraan heeft een verchroomd oppervlak, zinklegering behuizing en handvat en een keramische cartouche. Deze Kraan Sproeikop van Duitse metaal heeft een 3graden draaibare sproeikop.


Daarnaast is deze sproeier makkelijk te bevestigen aan de kraan. De keukenkraan Esteril met sproeikop is een echte blikvanger!

En hij maakt het je daarbij zelfs nog gemakkelijker Productkenmerken van de AVITAL keukenkraan Esteril chroom De gebogen vorm van de draaibare uitloop ziet er niet alleen elegant uit, maar maakt het spoelen ook gemakkelijk. Comfort De hansgrohe Focus Méénhendel keukenkraan met uittrekbare sproeikop Chroom 2is erg praktisch in gebruik door de uittrekbare uitloop. Deze zorgt samen met de draaibaarheid van de kraan van 140° voor extra flexibiliteit in de keuken. Deze klassieke nostalgische stijl keukenkraan is een fantastische aanwinst voor elke keuken. Uitgerust met kruisgrepen en zwenkhals vervaardigd uit massief messing met een chromen afwerking zal deze elegante stijl keukenkraan niet teleurstellen.


Tevens wordt de kraan geleverd inclusief montageonderdelen en waarborgt maar liefst een jarige. Keukenkraan met uittrekbare handdouche of mousseur. Een keukenkraan met handdouche of uittrekbare mousseur is gemakkelijk voor het wassen van groenten en het vullen van hoge pannen en emmers. Er zijn verschillende uitvoeringen: - met handdouche, vaak voorzien van meerdere stralen. De handdouche is groter en daarom makkelijker te hanteren.


Schakel de waterbesparende Zedra SmartControl kraan met uittrekbare sproeikop aan met een druk op de knop Voorbereiden, schoonmaken, afspoelen- de GROHE Zedra SmartControl maakt het allemaal een fluitje van een cent dankzij zijn veelzijdige functies en drukknopbediening. De Jeremy keukenkraan heeft een draaibare uitloop van 360° waarmee je eenvoudig plaats maakt bij je gootsteen. Met dit praktische keukenmengkraan vervult u deze wens in een handomdraai. De Kinzo tuinslang met sproeikop zorgt voor de perfecte stralen.


De tuinslang is zeer eenvoudig aan te sluiten op je kraan en wordt geleverd met opzetstukken. De sproeikop heeft namelijk verschillende waterfuncties. De onderste kraan is draaibaar van links naar rechts.


De grote spoelkraan is flexibel en zeer wendbaar, makkelijk en mooi.

De kraan beschikt over uitlopen. De keramische schijven die zorgen voor een soepele en nauwkeurige bediening van de knoppen. In tegenstelling tot kranen met kraanleertjes, vergen keramische schijven nauwelijks onderhoud. Tiger Eco slang met sproeikop tbv keukenkraan M22-Mmet standen kopen? Wanneer u verder gaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan wij ervan uit dat u instemt met het gebruik van deze cookies.


Wij gebruiken cookies om u een betere service en een betere ervaring te kunnen bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts