vrijdag 10 maart 2017

Horizontale jaloezieën praxis

En bepaal zelf alle afmetingen. Wilt u eerst zien wat u koopt? Bestel dan nu een gratis monster. Shop nu makkelijk en snel online. Bezoek onze webshop en bestel nu.

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Deze service geldt voor rolgordijnen, roljaloezieën, aluminium horizontale jaloezieën en houten horizontale jaloezieën.


Ga naar de servicebalie of vraag één van de medewerkers om meer informatie. Op onze website kun je alle jaloezieën bekijken en ook direct online bestellen. Bij GAMMA vind je onder raamdecoratie jaloezieën in verschillende materialen, van houten jaloezieën tot aluminium jaloezieën , waarmee de lichtinval in huis te regelen is.


Jaloezieën kopen bij GAMMA. Draai de horizontale lamellen van de jaloezie halfopen om redelijk wat licht binnen te krijgen en sfeer te creëren.

Wil je liever meer privacy. Ze zijn praktisch, eenvoudig te plaatsen en natuurlijk ook gewoon mooi. Dat is de reden dat veel mensen hiervoor kiezen als ze iets voor hun raam willen hangen.


Bij GAMMA ben je aan het juiste adres als je een horizontale jaloezie kopen wilt. Indien u standaard maten zoekt en geen maatwerk vereist is zijn jaloezieen praxis een prima optie, echter indien u op maat gemaakte aluminium jaloezieen wil bestellen dan zijn wij het voordelige alternatief voor de bouwmarkt. Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit.


Voordelige raamdecoratie bij Praxis Lamellen worden ook wel verticale jaloezieën genoemd en ze lijken veel op de horizontale jaloezieën. Het verschil is dat lamellen in de lengte geopend worden en de jaloezieën op horizontale wijze. Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard. De witte jaloezie van Decomode is centimeter breed bij 1centimeter lang en de latten zijn millimeter breed. Bij Praxis krijg je jaar garantie op de Decomode jaloezieën.


Of wil je jouw kamer helemaal afmaken met een rolgordijn of met houten jaloezieën ? Je vindt raamdecoratie van hout, kunststof en meer bij Praxis. Doordat je de lamellen in verschillende richtingen kunt bewegen, speel je gemakkelijk met de lichtinval. Bekijk nu ons ruime aanbod.


De horizontale jaloezieën zijn voorzien van een optrekkoord en tuimelstaaf.

De lamellen zijn mm breed. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online! Op zoek naar jaloezieën op maat? Zo wordt het aankomende doe-het-zelf project nog eens extra leuk.


Bij horizontale jaloezieën op maat beweeg je de latten in verschillende richtingen. Je kunt kiezen voor houten of aluminium jaloezieën op maat. Horizontale jaloezieën op maat zijn net zo praktisch in gebruik. Het mooie van aluminium jaloezieën op maat is dat ze ook heel geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. Verkrijgbaar in vele soorten en maten.


Vind hier de jaloezie die het beste bij jouw inrichting past! Breed aanbod jaloezieën op maat. Daarnaast zijn ze gemakkelijk verstelbaar, zodat je zelf de lichtinval kunt bepalen.


Bij Kwantum laat je voordelig je houten jaloezieën en aluminium jaloezieën op maat maken, maar je vindt ze ook in standaardmaten. Aluminium jaloezieën ophangen is heel eenvoudig. In deze klusvideo legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je dit doet. In deze video hangen we de aluminium jaloezie op de dag.


Je kunt ook een video over aluminium jaloezieën in de dag bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts