maandag 20 maart 2017

Rvs achterwand kookplaat

Specialistisch advies nodig? Van hele badkamer tot onderdeel. Ontdek wat onze beste kookplaten zijn voor jou. Alles voor jouw huishouden. Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat.


Eenvoudig online bestelen en gratis levering.

Hier kun je terecht voor vragen en advies. RVS Achterwand op maat gezette uitvoering. Wanneer kiest u voor een gezette rvs achterwand ? Gezette achterwanden zijn geschikt voor muren die oneffenheden vertonen. Met een gezette achterwand werkt u oneffenheden op uw ondergrond makkelijk weg en heeft u een strak eindresultaat.


Vlakke of gezette rvs keuken achterwanden in diverse diktes, achter uw kookplaat , fornuis. Een achterwand is geschikt voor plaatsing boven een fornuis of kookplaat. Naast een strak design van uw keuken zorgt de achterwand ook voor eenvoudige reiniging.

De plaat is immers helemaal glas en van rvs welke ook in professionele keukens gebruikt wordt. Je kan namelijk kiezen voor een design dat past bij jouw kookplaat. Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken. Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ? RVS achterwanden en plinten.


Onze fabriek levert rvs tafels en keukenbladen of rvsplaat aan bedrijven voor keukens, u kunt ook terecht voor rvs platen voor het achter. Vanaf nu geen vingerafdrukken meer op je rvs. Dat betekent voor u korte lijnen en snelle levertijden van uw bestelde rvs.


Naast onze snelle levertijden, is voor u als klant toch wel het grootste voordeel dat u direct profiteert van onze zeer scherpe inkoop prijzen. Ook het uiterlijk van aluminium achterwanden is anders dan van rvs , het is lichter van kleur en de borsteling in het aluminium is veel grover. Het blijft RVS -Look, de aluminium achterwand matcht dan ook niet met.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 235. Bestel Kookplaat bij fonQ. U vindt Pelgrim achterwanden in verschillende afmetingen, die perfect te combineren zijn met een kookplaat of fornuis én een afzuigkap. Welke plaatdikte wordt meestal voor RVS (ook wel Roestvrijstaal of Roestvaststaal genoemd) achterwanden gebruikt?


Bekijk alles met rvs achterwand ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Bedrijven kiezen vooral om hygiënische doeleinden voor een complete roestvrijstalen plaat ten grote van het hele keukenblok. Door het gladde oppervlak is een RVS keuken achterwand eenvoudig.


Zo is het een betaalbare oplossing om de keukenwanden langdurig te beschermen tegen vetvlekken en vocht. Als spatplaat achter het kooktoestel komen we deze wand vaak tegen. De wand is eenvoudig schoon te maken.


Dit voorkomt een vies uitziende keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts