dinsdag 14 maart 2017

Gordijn voering

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

De gevoerde gordijnen zijn dichte gordijnen waar een voering aan de achterzijde wordt verwerkt. De reden om te kiezen voor een gevoerd gordijn is dat deze voering een bescherming biedt voor uw gordijnen. Gordijnstof in veel kleuren en valt soepel. Iedere gordijnstof kan in de loop van de jaren licht gaan verkleuren.


Deze gladde katoenen stof wordt de zichtbare achterzijde van het gordijn. De dikte van deze voering is ongeveer 1mm. Bij kamerhoge gordijnen wordt de voering met een lengte naad gelever deze is alleen leverbaar als breedtestof.


Zo heeft voering voor gordijnen verschillende voordelen, afhankelijk van in welke ruimte en met welk doel je de gordijnen gebruikt.

Hieronder hebben we op een rijtje gezet om welke redenen je gordijnen voeren een goed idee is: Voering voor gordijnen geeft extra warmte- en geluidsisolatie. Op onze webshop vindt u allerlei voeringstoffen voor gordijnen. Tevens zorgt de voeringstof ervoor dat een gordijn geluiddempend en isolerend wordt. Gevoerde gordijnen laten minder zonlicht door dan ongevoerde.


Verduister je slaapkamer door middel van deze verduisterende voering voor je gordijnen. Deze witte voering is gemaakt van 1 polyester en heeft een breedte van 1cm. Tot verduisterend (dimout) Een dim-out gordijnstof is tot verduisterend.


Isolerende gordijnen , onze thermo satijn ecru voering met gemoltonneerde binnenzijde is ideaal voor isolatie in de koude winterdagen. En uw gordijnen hangen ook nog eens mooier! Een mooie voering geeft je kleding net dat beetje extra, denk aan een trendy kleurtje bij een colbert, rok of mantel. Ons assortiment biedt jou een ruime keuze in kwalitatieve gordijn-, voering - en projectstoffen. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Kies uit 2producten vanaf € 199. De lichtwerende voeringen van Moondream zorgen voor een totale verduistering.


De isolerende voering beschermt u tegen warmte of koude. Daarenboven laat de stralingswerende voering van Moondream geen straling binnendringen.

Het voeren van gordijnen kent vele voordelen. Dit is afhankelijk van het doel en de ruimte waar je gordijnen hangen. Wij hebben alles op een rijtje gezet voor jou: Verbeterde akoestiek. De gordijnen dempen het geluid. Door een voering wordt dit effect nog sterker.


Maar welke voering je het beste kunt kiezen voor jouw gordijnen , hangt van een aantal factoren af. In dit blog van MrWoon lees je alles over gordijnvoering. Heeft een gordijn een tunnel, dan kan het over een roede heen: een roedegordijn.


Zulke gordijnen maken we vaak met voile en vitragestoffen. Roedegordijnen en spangordijnen schuiven niet zo goed. Thermo voering voor gordijnen op maat. Deze voering is een ecru kleurige uitvoering en heeft een breedte van 1cm.


Polyester Polyester is een vormvaste, krimpvrije en plooihoudende stof. Deze lichtdichte voering kan gebruikt worden bij elk type gordijn. De voering bestaat voor uit polyester en uit katoen. Alle licht wordt door middel van deze voering buiten de deur gehouden.


Het licht kan bij deze voering echter nog wel langs de gordijnen heen komen. Stap voor stap uitleg om gordijnen te maken. Heb je een mooie stof gevonden of wil je zelf de gordijnen gaan naaien, dan vind je bij deze site handige stap voor stap aanwijzingen (tips) voor overgordijnen, blinds en ringgordijnen.


Ik heb in het verleden wel wat gordijnen niet al te netjes opgehangen dus ik ben hier heel blij mee en jullie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts