donderdag 30 maart 2017

Foto deurposter

Het grootste aanbod aan posters, wandplaten, lijsten meer bij Posters. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Al vanaf € je eigen deursticker!


Een deurposter kan jouw saaie deur binnen no time opvrolijken. Wij hebben enorm veel deurstickers in ons assortiment, daarnaast kun je ook nog een eigen foto uploaden die wij afdrukken zodat jij een gepersonaliseerde deurposter van enorm goede kwaliteit ontvangen kunt.

Je kunt op vele manieren jouw oude en saaie deuren opfleuren door deurstickers te bestellen. Wij kunnen de deurposter maken zoals jij dat wilt. Je kunt jouw eigen foto gemakkelijk uploaden in de besteltool, en daarnaast kiezen uit wel formaten.


Naast foto ’s uit onze grote beeldbank is het bij Fotocadeau. Heb je dus nog een mooie foto liggen van je huisdier, van je kinderen, een mooie vakantie- of landschapsfoto? Aarzel dan niet langer en laat hem afdrukken op één van onze deurposters.


Een groot voordeel van onze deurposters is dat ze makkelijk te plakken zijn, en ook nog eens herpositioneerbaar.

Lukt het dus niet perfect in de eerste keer, kun je het nog meerdere keren proberen. Deurposter met eigen foto Hier op deurstickers-webshop. Van effen gekleurde deurstickers tot prachtige stickers met dieren of posters in bohemian stijl. In onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment aan deurposters ! Van deurposters met landschappen of dieren tot deurposters met barok motief of veren, je vindt ze allemaal op deurstickers-webshop. Met Postergemak bestelt u eenvoudig uw eigen foto als deurposter.


U selecteert eenvoudig uw gewenste foto en kiest de gewenste afmeting van uw deurposter. U krijgt ook de mogelijkheid om een lijst te kiezen voor uw deurposter. Hoogwaardige kwaliteit deurposter. Uw deurposter wordt door Postergemak zelf geproduceerd. Dit is mogelijk vanwege het enorme assortiment deurposters in onze webshop.


De foto die u heeft gekozen wordt op maat gemaakt. U kunt ook de eigen upload functie kiezen. Gelamineerde deurposters met een permanente lijmlaag zijn bij normaal gebruik vrijwel net zo duurzaam als een deur zelf.


Er is een grote verzameling deurposters beschikbaar, maar een eigen foto of ontwerp is ook mogelijk. Om een deurposter te bestellen.

Volg de volgende stappen: 1. Geef de maat van uw deur voor een deurposter op en klik op start. Druk op bestellen om uw gegevens in te voeren. De bestelling wordt binnen werkdagen verstuurd. Je kan zelf je deurposter maken m. Een eigen foto kun je eenvoudig uploaden en maakt de deurposter heel persoonlijk. Voor het mooiste resultaat is belangrijk dat de foto een hoge resolutie heeft.


Ben jij op zoek naar een unieke manier om je huis te decoreren? Dan hebben wij nu dé perfecte oplossing voor jou: een deurposter. Met zo’n deurdecoratie maak je van elke saaie witte deur een echte eyecatcher.


Wij zullen de uitgekozen foto afdrukken met een UV-printer. Hoe plak ik mijn deurposter op? Je bestelt onze persoonlijke deurposters online in een paar simpele stappen.


Het is ook mogelijk een poster met een collage te maken of een poster op basis van een template. Elke dag kijkt u weer naar die saaie, kale deur. Ons zusterbedrijf, Pimpjedeur. Hierdoor hoeft u niet meer naar uw oude deur te kijken.


Bij hen kunt u ook vanuit de galerij bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts