dinsdag 28 maart 2017

In the mood collection plaid

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bestel nu op Tuinkussenstore! Achteraf betalen mogelijk. Shop uit onze In the Mood collection plaids assortiment.


Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Jarenlange ervaring in de woontextielbranche maakt van Maro Trading Co. De collecties worden door stylistes van Maro Trading Co. Deze plaid Fleece (130x1cm) is van het merk In the Mood collection. Het plaid is gemaakt van acryl en heeft een afmeting van 130x1cm. Verder kun je deze plaid ook als decoratie gebruiken voor in de woonkamer.


Een heerlijk plaid voor de hond of kat voor op de bank of in zijn mand. Hij kan er in graven en door de groote zichzelf in verstoppen. Zalig voor guur najaars- of koud winterweer.


Maar ook voor een zwoele zomeravond is dit een heerlijk plaid. Een plaid heeft verschillende functies. Zo kunt u het gebruiken als dekentje of als decoratie. Verder heeft het plaid een ideale afmeting van 1bij 2centimeter waardoor u het mooi.


In the mood collection plaid

Door de grote afmeting kan je er makkelijk met z’n tweeën onder wegkruipen of jezelf er helemaal inwikkelen. In The Mood Fleece plaids zijn extreem zacht en van zeer mooie kwaliteit. In the mood collection heeft naast kussenhoezen ook binnenkussens, schapenvachten, plaids en textiel als placemats.


Van heerlijke woonkussens tot uitnodigende kussens voor tuinstoelen- en banken. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de In the Mood Fleece In the Mood collection plaid Fleece (130x1cm) Rood plaids. Deze warme plaid kan niet ontbreken tijdens koud en guur najaarsweer. Prachtig grof met de handgebreid plaid.


In the mood collection plaid

Past in een landelijk, stoer of industrieel interieur. Het is tijdloos en van goede kwaliteit. Blauw (faded blue) fleece. Plaids in The Mood Collection.


De kleur van het plaid is donker grijs en de randen van dit kleed zijn afgewerkt met rafels waardoor het ook heel leuk staat als woonaccessoires. Het sierkussen heeft een zachte, afneembare hoes van katoen met rits en wordt uiteraard geleverd inclusief binnenkussen van acryl. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Dit heerlijke fakefur plaid van Mood Collection is keurig afgewerkt en oogt net echt! In plaats van bont is er gebruik gemaakt van acryl.


De binnenkant is gevoerd met fleece. Dit plaid wordt echter ook vaak gebruikt als sier object op het voeteneinde van een bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts