woensdag 12 november 2014

Bijzondere gordijnen

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen!

Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Vadain maakt je gordijn niet alleen helemaal op maat, maar ook naar wens! Wil je een bijzonder gordijn ? Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Ook bijzondere dessins kunnen de gordijnstoffen een exclusieve uitstraling geven.


Zoals een rijk patroon waarbij een glanzende ondergrond afgewisseld wordt met een fluweelachtige opdruk.

Dit zijn de gordijnen die een interieur warmte en comfort geven alsof je behaaglijk in een zachte bank vol kussens wegzakt. Kies hierbij onder andere het soort materiaal, de kleur, de soort bediening en de mate van verduistering. Vervolgens leveren wij de raambekleding op maat. Hierna plaatsen onze vakkundige medewerkers desgewenst de jaloezieën, lamellen, plissé gordijnen , rolgordijnen of vliegenhorren voor u. BIJZONDERE GORDIJNEN REINIGEN.


Naast katoenen, zijden of velours gordijnen zien we bij Topcleaning de laatste jaren steeds meer bijzondere samenstellingen van stoffen. Dat brengt interessante uitdagingen met zich mee. Zo zijn er bijvoorbeeld verduisteringsgordijnen waarvan de coating weer net een andere behandeling vereist dan de buitenvoering.


Luxe gordijnen in iedere gewenste kleur dus! Een belangrijk onderdeel voor het gevoel van luxe is de verbetering in akoestiek. Hoe zwaarder de gordijnen , en hoe meer stof er gebruikt wordt, hoe beter de akoestiek zal zijn.


Als u een ruimte uitnodigend wilt maken, kies dan voor zware linnen gordijnen , al dan niet gevoerd. Zoals verschillende plooien, wave-effecten, gordijnen met bijzondere bewerkingen zoals randen, biezen, meerdere kleuren etc. Uiteraard kunt u daar ook diverse rails en roedes bekijken. Heb je in huis bijzondere raampartijen, zoals draai- kiepramen, dakramen of bijzondere vormen?


Per type raam hebben wij een overzicht gemaakt welke raamdecoratie past.

Klik voor meer informatie over de producten op de link onder de foto of vraag direct een offerte aan. Accessoires: Naast de roedes en ophangsystemen heeft Kleur op Kleur een zeer uiteenlopend assortiment van accessoires om uw gordijnen in bijpassende stijl naar de zijkant vast te zetten. Zonnelux maakt raambekleding op maat voor bijzondere raamvormen welke helemaal af te stemmen zijn naar jouw wensen.


Bij gebruik voor gordijnen is het aan te raden deze te voeren voor kleurbehoud van dit 1 natuurlijke materiaal. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Om een gordijn nog dat beetje extra te geven zijn er verschillende decoratie mogelijkheden. Met bijvoorbeeld een bijzondere embrasse of versiering kan nét dat leuke detail zijn wat het gordijn bijzonder maakt. U bent van harte welkom om de confectie mogelijkheden van gordijnen , vitrage en vouwgordijnen bij ons in de winkel te bekijken. Gordijnen , sfeervol én praktisch voor elk interieur.


Sfeervolle gordijnen of juist iets voor het raam dat functioneel is? En dus vind je mooie en praktische gordijnen bij onze specialisten. Bij gordijnen is de keus enoreen enigszins transparante stof, een linnen look of juist iets van chique velours, een effen stof of dessin van bloemen, of juist iets wat strak is met een grafisch dessin, gevoerde gordijnen of gordijnen van vlamvertragende stof, echt vrijwel alles is mogelijk.


Toele x Tieke Mensen vinden hun weg naar de winkel waar wij hen kunnen adviseren en ondersteunen in de keus voor gordijnen , traplopers en natuurlijk. Een gordijn met een retro kleur of uitstraling, kan een hedendaags interieur nét even dat stukje eigen stijl geven. Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan retro gordijnen welke aan je wens kunnen voldoen.


In slechts stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen. Verticale jaloezieën zijn geschikt voor bijzondere raamvormen. Wanneer bijvoorbeeld een raam op- of aflopend is, wordt de rail schuin bevestigd en bevindt het lamelpakket zich altijd aan de hoogste zijde. Voor meer advies over raamdecoratie voor bijzondere raamvormen, loop eens binnen bij één van onze verkooppunten.


Heeft u een inkomen boven deze grens, dan komt u niet in aanmerking voor bijzondere bijstand. Een gemeente kan ook draagkracht berekenen. Dit is het bedrag dat u zelf moet betalen. Zijn de kosten waarvoor u bijzondere bijstand aanvraagt, hoger dan uw draagkracht, dan krijgt u dat gedeelte vergoed.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts