maandag 17 november 2014

Ijzer wijnrek

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Kies uit 2producten vanaf € 150. Daarom gaan de flessen achter slot. Wijnrekken van alle merken op beslist. Zo goed als nieuw Ophalen.


Een wijnrek is ideaal voor het opbergen van flessen wijn.

Door de flessen in een wijnrek te leggen bespaar je ruimte en liggen je flessen stabiel. Het verschil tussen wijnrekken is vooral het materiaal en het aantal flessen dat er in past. Qua materiaal kies je bijvoorbeeld uit metaal of hout. Wat betreft het aantal flessen is de keuze bijna. Het wijnrek ijzer is een mooi wijnrek voor het bewaren van wijn.


In het wijnrek kunnen maximaal wijnflessen worden geplaatst. Het rek is gemaakt van metaal, waardoor hij erg stevig is. Bekijk Lokale Aanbiedingen ?

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Verkoop eenvoudig wijnrek ijzer. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Ijzer wijnrek brocante wijnrek.


Mag weg voor een klein prijsje. De laatste wijnrekken trends. Wanneer je een wijnliefhebber bent, is een wijnrek in huis onmisbaar. Gratis verzending Vandaag bestel morgen in huis Eenvoudig. Hier kun je je meest waardevolle flessen in kwijt en tentoonstellen in de woonkamer.


Je kunt uiteraard ook een aantal rekken in de kelder of garage plaatsen, waar de wijn lekker koel zal blijven. Kenmerkend van een wijnrek is dat alle flessen liggend worden opgeborgen. Vind de beste selectie wijnrek ijzer fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit wijnrek ijzer voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Deskundig advies Dagen bedenktijd Kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs!


Wijn kan ook bewaard worden in een wijnkoelkast. Het grootste voordeel van de wijnkoelkast is dat deze de wijn daadwerkelijk koelt en koel houdt. België - Tweede helft 20e eeuw.

Metalen wijnrek waar flessen (!) wijn in passen. Geschikt om neer te zetten of voor wandbevestiging. Wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal (pluggen en schroeven).


Handige, praktische en mooie manier om uw flessen wijn in uw woonkamer ten toon te stellen. De wijnrekken van Point-Virgule zijn verkrijgbaar in drie kleuren en hebben plaats voor flessen. Ook het designmerk Alessi heeft een wijnrek , bestaande uit losse elementen. Deze elementen zijn naar eigen inzicht in te delen en met hetzelfde model uit te breiden. Chique wijnrekje met bijenraat vorm.


Het rose gouden rek heeft ruimte voor het opbergen van wijnflessen. Perfect voor in keuken of living. Laten we eerlijk zijn, je hebt gewoon een wijnrek nodig in je leven, en dit rek steekt simpelweg met kop en schouders boven de rest uit.


Voor welk metalen wijnrek ga jij? Een design metalen wijnrek is daarbij al een mooie eerste stap in de goede richting. En wat te denken van een wijnrek dat wordt gecombineerd met een klassieke kast? Dan staan de wijnflessen niet meer op de gron maar nog makkelijker voor het grijpen.


Tevens staan ze op ooghoogte beter in het zicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts