vrijdag 7 november 2014

Ducovent design

Ducovent design

Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. Bekijk onze topdeals en bespaar. Dit aluminium ventiel is beschikbaar met afdekplaten: vierkant (standaard of XL), met afgeronde hoeken (standaard of XL) of rond.


This aluminium exhaust vent is available in three designs : square (standard or XL), with rounded corners (standard or XL), or round. The acoustic rings provide optimal sound attenuation and easy adjustment. Er worden twee inzetstukken meegeleverd waarmee de uitblaashoek verkleind kan worden, bijvoorbeeld om het ventiel dichtbij een muur of in een hoek te plaatsen.


Dit ventiel is geschikt voor zowel. Design luchtventiel rond aluminium. Onzichtbare integratie van de luchtafvoer in de ruimte: esthetisch strak design (keuze tussen vierkante, volledige ronde afdekplaat of een afdekplaat met afgeronde zijden) met een eenvoudige plaatsing, installatie en onderhoud door de unieke magnetisch bevestiging. Door akkoord te gaan stemt u in met het plaatsen van analytische en tracking cookies en met de daarmee mogelijk gemaakte verwerking van persoonsgegevens. Imaginair aluminium design afzuig ventiel 125mm.


Dit aluminium drie vormen: vierkant (standaard of XL), met afgeronde hoeken (standaard of XL) of rond. Een esthetisch afvoerventiel dat zich dankzij het strakke design haast onzichtbaar integreert in de ruimtes waar er vervuilde of vochtige lucht afgezogen wordt, zoals de badkamer, keuken of het toilet. Te bestellen bij Ventilatieshop. Op werkdagen voor 16:uur besteld?


Dan heeft u het de volgende dag in huis! De meeste aansluitingen in woningen zijn 125mm. Je kunt hiernaast jouw ervaring delen door een beoordeling te plaatsen.


Daarmee help je een volgende koper! En maak je zelf kans op een waardebon. Vervuilde en vochtige lucht afvoeren in stijl.


Dit aluminium afvoerventiel is beschikbaar in drie vormen: vierkant (standaard of XL), met afgeronde hoeken (standaard of XL) of rond. Wanneer je verder gaat op onze website, stem je toe met onze verklaring. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Regel de conus op de afwerkingsplaat wat bij.


Draai deze omhoog om wat minder debiet door het ventiel te krijgen. Levertijd op aanvraag, speciale bestelling, kan niet retour. Het ventiel heeft een hoogte inbouwmaat van 52mm.


Building Materials Toilet Hardware Lighting Bathroom. Ruime voorraa snelle levering Directe afhaling mogelijk Ontzorgen, vraag ernaar! De akoestische ringen zorgen voor een optimale demping en een gemakkelijke inregeling. Ook fijnregeling is mogelijk aan de hand van een kegel die traploos instelbaar is door middel van een spindel met contramoer.


Ducovent design

Primair menu Spring naar inhoud. Universeel afvoer- of toevoerventiel. Eenvoudige installatie dankzij de toegepaste magneetstrips, zorgt voor een haast onzichtbare integratie in elke ruimte waar luchtafvoer of -toevoer voorzien is.


Voor ventilatiesystemen C en D. Andere RAL-kleuren op bestelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts