maandag 10 november 2014

Grote glazen pot met deksel

Specialistisch advies nodig? Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Bekijk ons unieke assortiment deksels.


Grote glazen pot met deksel

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. De grote glazen pot met deksel heeft een inhoud van liter.


Hij is handgeblazen van helder kwaliteitsglas. Je bergt in de grote glazen pot op wat jij wilt. Ook is het een leuk decoratief item in de keuken. Verder sluit het deksel goed aan op de pot.


Grote glazen pot met deksel

Zo kun je de inhoud afgesloten bewaren. Allemaal pakken pasta, rijst en muesli op het aanrecht. Handig, maar het staat niet mooi. Denk dan eens aan een mooie glazen pot.


Vul ze met pasta’s, suiker of iets anders en stal de potten uit op een plank in de keuken. Grote glazen pot met deksel. Zo goed als nieuw Ophalen.


Grote glazen pot met deksel

Ben je helemaal hierheen gescrolld om over glazen pot kurk deksel te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Er staan 4glazen pot kurk deksel te koop op Etsy, en gemiddeld kosten ze € 212. Het meest algemene glazen pot kurk deksel materiaal is glas. Je raadt het al: transparant.


Houd je thee, koffie, pasta of granola vers met onze collectie potten en blikken. Kies uit glazen voorraadpotten, broodtrommels of stijlvolle blikken. Kleine en grote glazen potjes en flessen met zorg geselecteerd. Als gespecialiseerde groothandel selecteren wij glasverpakkingen, zoals kleine glazen potjes, inmaakpotten, wijnflessen of medicijnflessen, met de grootste zorg. Voor iedere fles en voor iedere pot hebben wij bovendien een passende sluiting die u zelf kunt uitkiezen.


Potten aangeboden met twist-off en een schroef monding. De potten bieden wij bij Glazenflessenenpotten aan met een twist-off en een schroef monding. De monding is het gedeelte waar de deksel op de glazen pot wordt gedraaid. Een pot met twist-off sluiting opent u door de deksel een kwartslag te draaien.


Een grote glazen pot met een houten deksel. Diameter aan de bovenkant ca. De voorraadpot is ideaal voor het bewaren (of decoreren!) van grote hoeveelheden. Vul de glazen pot met heerlijk verse koffiebonen, vrolijk gevormde Italiaanse pasta’s of zelfgemaakte chocolate chip cookies.


Trouwens: waarom niet met allemaal? Glazen potjes en deksels Glazen potjes met deksel kopen. Bij ons kunt u voor zeer lage prijs kwalitatief hoogwaardige glazen potjes met deksel kopen.


Van kleine glazen potjes tot grote glazen potten met deksel : ons assortiment is enorm uitgebreid. De potten zijn gemaakt van Europees kwaliteitsglas en handzaam ingepakt op trays, of los op pallets. Bij de watermethode verbruik je een hoop water en elektriciteit om de pot te verwarmen. Deze methode werkt ook niet efficiënt, omdat het water maar kort met het deksel in contact komt, voordat het aan de zijkanten wegspoelt.


Wees voorzichtig dat je de pot niet kapotmaakt. Het glas kan breken wanneer je de pot ronddraait en je kunt je hand snijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts