dinsdag 18 november 2014

Douchestang plafond

Alle douchestangen vind je op beslist. Bestel snel jouw doucheonderdelen. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Overstappen kan alleen vandaag nog!

Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Om een douchegordijn op te hangen heeft u een douchestang nodig. Bij GAMMA vindt u verschillende exemplaren.


Van metaal, wit of transparant, net wat past bij uw sanitaire ruimte. De stangen zijn op verschillende manieren te bevestigen. Moet u een bochtje om, dan is dat geen probleem met de speciale douchestangen met hoek.


Deze Sealskin plafondsteun is gedeeltelijk vast gemonteerd aan het plafond en geeft hierdoor extra support aan de douchestang.

Deze plafondsteun is vooral aan te raden bij hoekstangen en kwartronde douchestangen , of stangen die. Het is een douchestangplafondsteun gemaakt van aluminium. Uitgevoerd in wit is dit het ideale product voor het ophangen van je douchegordijn. Geeft de tint van het artikel aan.


Zo kun je zien of het artikel. Zo heb je het recht model, een model in L vorm en een model in U vorm. Bevestig de stang aan de muur wanneer het een simpele stang betreft, ideaal wanneer de douche in een nis is gesitueerd. Of bevestig de stang aan het plafond.


Het probleem dat ik heb is dat mijn L-vormig douchegordijn ahw Door het plafond te verlagen zal de warme lucht niet wegkunnen en dus ook. Douchestang bevestiging muurplafond rond (Aninox). Lengte is 60cm, eventueel zelf in te korten met ijzerzaagje.


Combinatieset van douchegordijnstangen met een doorsnede van mm. De combi douchegordijnstang wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. De hoek douchestangen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, en voor extra versteviging kun je gemakkelijk nog een plafondsteun toevoegen die voor extra versteviging zorgt. Al onze douchestangen zijn makkelijk te monteren, waardoor jij als doe-het-zelver genoeg tijd over hebt voor je andere klusjes.


Douchegordijnstangen vind je in diverse soorten bij Praxis.

Zoek de geschikte voor jouw douche en reserveer de douchegordijnstang direct online. Een stortdouche, ook wel een hoofddouche genoem zorgt ervoor dat u maximaal van uw douche kunt genieten. Stortdouches worden vaak boven aan het plafond of aan de wand gemonteerd waardoor alle leidingen mooi weggewerkt kunnen worden. Plafondsteun voor interne geleiding douchestang.


Hoofddouches worden steeds populairder door de luxe uitstraling en rustgevende waterstraal. Een douchegordijn kan een extra touch geven aan de looks en feel van uw badkamer. Echter zonder douchestang of douchegordijnringen kunt u een douchegordijn niet ophangen. We hebben verschillende gordijnstangen en gordijnringen in ons assortiment! Heeft u hulp nodig met uw keuze?


Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Vrij van het plafond ophangen. Het is bij het plaatsen van een opbouw doucheset in ieder geval belang dat de douchekop vrij van het plafond hangt. Houd zo’n 20cm aan als minimum, zodat u de douchekop goed kunt bevestigen, schoon kunt maken en indien nodig nog een keer kunt vervangen.


Bekijk onze standaard prijzen voor het plaatsen van een douchestang. Om jou als hardwerkende doe het zelver iets meer rust te geven, biedt KARWEI aantrekkelijk geprijsde douchesets aan. Deze sets bevatten een douchekop met slang en een douchestang waaraan je de douchekop kunt ophangen. Creëer je persoonlijke douche en gebruik alle natuurlijke eigenschappen van water om elke dag een nieuwe sensatie te scheppen.


Zoek de douchestang die bij jouw gordijn past en reserveer meteen online. Eenvoudig: online jouw douche bestellen Je kan ons aanbod van douches en accessoires niet alleen online bekijken en vergelijken, maar ook bestellen. En niet alleen grote onhandige klusspullen kun je online kopen bij Brico en Plan-it.


Voorgaande oplossingen zijn ok, volgens mij. Om het doorhangen in de hoek, kan men een stang aan het plafond monteren die de hoek omhoog houdt. Je kan eventueel wel in de muur boren, met een kleine diameter, en in de voeg.


Mocht het nog niet betegeld zijn, kan je ook de tegels waar de bevestigingen komen, nog niet betegelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts