dinsdag 18 november 2014

Orvelte winkels

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Alles over Detailhandel vacatures Meer dan 300. Vergelijk alle prijzen en bespaar tot wel via Kiesproduct!


Opzoek naar een specifiek product of dienst? U vindt alle categoriën op onze website.

Met Startpagina bent u altijd van alles op de hoogte: van aanbiedingen tot het nieuws! Daar sta je dan: Met je ziel onder je arm, midden in Orvelte. Gelukkig duurde het niet lang voor ik de Winkels ontdekt had. Dit is een unieke winkel voor de liefhebber die het liefst zijn pannenkoeken zelf bakt.


Er worden hier ook nieuwe pannenkoekmixen ontwikkelt. Niet voor niets draagt het winkeltje van Iris deze naam, want het grote assortiment van ansichtkaarten, grappige oude foto’s , nostalgisch blik en “oude “ reclameborden is een vrolijke knipoog naar toen…. Een echt succes is de collectie tuin objecten, gemaakt van staal.


Openingstijden van supermarkten in Orvelte.

De openingstijden zijn erg wisselend per winkel en filiaal. Enkele supermarkten zijn na 17:30uur niet langer open. Ook het Oudhollandse snoep - van polkabrokken tot ulevellen - ontbreekt hier niet! De monumentale boerderijen en de straten, met kinderkopjes en oude klinkers, geven het dorp een unieke sfeer. Bekijk hier alle prijzen voor Winkeltje.


Vind alles wat je zoekt eenvoudig en snel via Startpagina. Bij ons vind je de openingstijden van al deze winkels en locaties. Naast de openingstijden vind je adresgegevens en contactgegevens van de winkels. Onze winkel is gevestigd in een oude Saksische boerderij. Maar voor diegenen die even niet in de gelegenheid zijn ons een bezoek te brengen, zal onze webwinkel een uitkomst zijn ! Vanuit de winkel kunt u een kijkje nemen in onze kaasmakerij.


Als u meer uitleg wil over het proces van kaasmaken, dan kunt u kiezen voor een rondleiding. In het seizoen bieden wij dagelijks een rondleiding aan. Daarnaast kun je op afspraak een rondleiding en of proeverij bij ons boeken.


Naast het nostalgische vervoer per paardentram verzorgen wij drie brocante fairs in Orvelte. Zowel standhouders als bezoekers en inwoners kijken uit naar deze sfeervolle evenementen. U kunt genieten van de rust, prachtige monumentale panden welke veelal riet gedekt zijn.


Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopzondagen en bijbehorende openingstijden.

Een uitje begint goed bij Zoo Bizar. Een mini-zoo welke creatief is opgezet in de schuur van een oude Saksische boerderij in het museumdorp Orvelte. Zoo Bizar is de kleinste Zoo van Nederlan misschien wel van Europa! Een familie uitje in Drenthe vier je op originele wijze. Ontwerp ideëen en bijzondere gashaard partijen zijn te vinden in de Haardenlounge Orvelte.


Orvelte ligt in Drenthe vlakbij Westerbork en Beilen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts