donderdag 13 november 2014

Pip studio toilettas

Het is Sale bij de Bijenkorf! Stijlvolle toilettassen , gemaakt van leder en canvas. De toilettassen komen in meerdere kleuren en hebben een botanische print. Kies dan voor een toilettas set zodat je meer producten kwijt kunt! Je wilt natuurlijk jouw toiletartikelen en make-up zo netjes mogelijk opbergen.


Deze set van twee roze toilettasjes is gemaakt van waterafstotend imitatieleer. Beide tasjes zijn versierd met verschillende prints uit de botanische Good Morning. Op de zolder van dit bijzondere huis creëerde ze haar atelier: PiP Studio.


Ze ontwerpt daar artikelen die ze zelf zou willen kopen als zij ze kon vinden. De kleinste details en speciale afwerkingen, gecombineerd met een subtiel kleurenpallet, geven de artikelen van PiP Studio schoonhei karakter en emotie. Toilettassen : Wij hebben een ruime keuze in toilettassen van PiP Studio.


Pip studio toilettas

Groot of klein, rond of vierkant, met een rits of een magneetsluiting, er zit voor iedereen wel iets tussen dat geschikt is. Eén ding hebben alle toilettassen van PiP Studio gemeen: ze zijn allemaal even vrolijk en kleurrijk. Nu Sale met korting op je favoriete artikelen.


Romantische Markenartikel von PiP Studio. Bademode, Bettwäsche und Homewear! Voordelige PiP Studio artikelen online. Voor 23:uur bestel morgen in huis.


Pip studio toilettas

Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Bestel vóór 23:59u, morgen in huis!


Het product is gemaakt van 1 polyurethaan. Gratis bezorging vanaf 20. Vergelijk pip studio toilettassen op Tassenshoponline. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis.


Ik ben op zoek naar deze pip studio toilettas (eerste lichting), prijs nader over een te komen met de verkoper. Canvas, leer, kunststof en polyester zorgen voor stevige damestoilettassen die tegen een stootje kunnen en die ook je reistas beschermen, mocht een van de flesjes of potjes in je toilettas gaan lekken. Pip Studio toilettas rood.


Ontdek het uitgebreide assortiment. Aan de binnenzijde bevind zich nog een extra opbergruimte evenals het make-up spiegeltje. Deze roze toilettas is gemaakt van waterafstotend imitatieleer dat volledig bedrukt is met het Good Morning dessin: een collage van botanische bloemen en tropische vogels. Het 2e tasje sluit ook met een rits. Happy products for happy people.


Specialistisch advies nodig? Je kunt hem gebruiken voor kleine toiletartikelen, maar ook voor pennen, stiften e. Deze grote blauwe toilettas is gemaakt van waterafstotend imitatieleer, versierd met de botanische bloemen en tropische vogels uit de Good Morning serie. Scoor dan nu nog gauw even zo‰€ªn hippe make-up tas!


PIP STUDIO Tassen Welkom op de website van Morpheus. Alle PIP tassen zijn verkrijgbaar bij Morpheus. Er zijn reistassen, weekendtassen, rugtassen, schoudertassen, handtassen, portemonnee’s, toilettassen , make-up tasjes, pennen etui, shopping bags.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts