donderdag 6 november 2014

Kaarsje

Voor wie zou jij een kaarsje willen aansteken? Steek gratis een online kaarsje aan. Brand een wenskaarsje om iemand te herinneren of te steunen.


Wil je een kaarsje aansteken voor iemand die ziek is, iemand die je mist of iemand die je een hart onder de riem wilt steken. Nog steeds mis ik je Jan Hogeweij.

KRO-NCRV de herinnering aan overleden dierbaren levend. Dat doen we door stil te staan bij wie ze waren en wat zij hebben betekend. De uitzending wordt gepresenteerd door Anita Witzier.


Zet het kaarsje in de bak (ga met de muis over het kaarsje , druk de linkermuis knop in, en sleep de kaars binnen het rode kader) Contact via e-mail. Een kaarsje aan in huis is heel gezellig. Of het nu theelichtjes zijn in een mooi houdertje of chique kaarsen in een kandelaar op tafel. Ook zijn er geurkaarsen die lang branden en langzaam een heerlijke geur afgeven in huis.


Kaarslicht zorgt voor sfeer.

Met deze kaarsjes maak je de taart helemaal af. Zouden ze het onheil willen ombuigen. Allerzielen werd aanvankelijk ingesteld om het zieleheil van de dode veilig te stellen en hem te redden uit het vagevuur. Tegenwoordig staat bij het branden van een kaarsje niet meer de dode, maar de nabestaande centraal. Het is een vorm van rouwverwerking geworden’, aldus Claudia Venhorst.


De processie-deelnemers dragen allen een brandend kaarsje mee zoals in de processie in Lourdes. In Baarle-Hertog-Nassau is er een permanente tentoonstelling van kunstkaarsen in pure bijenwas. Soms wegen deze wel 2kg en zijn wel meter hoog. Op Allerzielen een terugblik op het afgelopen jaar, waarin o. Utrecht en de levens van Rutger Hauer en.


De gedichtjes zijn gedrukt op plexiglas en zijn volledig weerbestendig. Prachtig voor in de tuin, huiskamer of begraafplaats. Om kans te maken op het gedichtje hoef je enkel de pagina te liken en dit berichtje te delen. Kies nu uit duizenden gedichten, helemaal gratis.


Dagelijks nieuwe gedichten. Bij een kaarsje branden zit vaak een achterliggende gedachte. Maar wat je wel weet is dat je eigenlijk elke dag van de week geconfronteerd wordt met een kaarsje branden.

Kijk nu gewoon eens bij je thuis. Je steekt een kaarsje op en deze plaats je voor een heiligenbeeld in een kaarsenrek. Tijdens en na het plaatsen kun je bidden voor een bepaalde intentie. Monica Schwarz geeft verschillende ideeën voor rituelen rondom een kaars.


Geef je huis een gezellig sfeertje met onze kaarsen en kandelaars. Bekijk de geurkaarsen, theelichtjes en kandelaars op IKEA. Gebruik minimaal tekens om te zoeken, anders.


Bruidspaar kaarsje wit - 10cm. Dit leuke bruidspaar zal niet misstaan op de. Jullie zijn op zoek naar een leuke manier om de gasten te bedanken voor hun komst. Zomaar, omdat je het leuk vindt. Voor een speciaal iemand om te laten weten dat je aan hem of haar denkt, of voor jezelf.


Dit is mede mogelijk gemaakt door het withof. Onze handgemaakte en 1 natuurlijke kaarsjes zijn een warm gebaar én een lichtpuntje voor iedere gelegenheid. Om te feliciteren, te condoleren of gewoon om te laten weten dat je aan iemand denkt. Met zorg verpakken én versturen wij het kaarsje met een handgeschreven boodschap erbij. Op de website van Ik mis je kun je een kaarsje aansteken voor iemand die je mist.


Vaak wordt bij het aansteken van een kaars de naam genoemd van degene die gemist wordt. Anita Witzier blikt met Allerzielen terug op het afgelopen jaar met grote en kleine verhalen van liefde. Zo laten we zien wat overledenen hebben betekend tijdens hun leven en houden we de herinnering aan hen levend.


U kunt ook een mooie urn combineren met een mooi kaarsje , of bijvoorbeeld een mooie waakvlamhouder. Wat uw wensen ook zijn, bij UitvaartUniq.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts