dinsdag 25 november 2014

Steenstrips voor buiten

Verkrijgbaar in verschillende structuren, kleuren en afmetingen. Een natuurlijke uitstraling voor uw buiten - of binnengevel. Kies uit meer dan 1kleuren.


De robuuste look die de steenstrips baksteen creëren, brengen een positieve sfeer in huis met een natuurlijk karakter. Je hebt de keus uit steenstrips met voegen en steenstrips zonder voegen.

Als je dan toch bezig bent met een renovatie, kan je dus meteen ook investeren in gevelisolatie. Door steenstrips op isolatie aan te brengen verbeter je dus je. De steenstrips van Geopietra zijn geschikt voor buitengebruik. En hebben daarnaast vele voordelen: Geopietra is getest, vorstbestendig en kleurvast.


Onze Geopietra steenstrips voor buiten zorgen daarnaast voor extra sfeer rondom uw huis. Deze steenstrips worden ook vaak naar binnen doorgetrokken. Als jong en dynamisch bedrijf kunnen wij u perfect van dienst zijn als u op zoek bent naar steenstrips voor wand- en plafondafwerking of de bekleding van andere objecten.

Een steenstrip heeft daarom dezelfde positieve eigenschappen als gevelstenen, voor wat betreft de Belgische Benor en Europese CE-normering. Een bijkomend voordeel van steenstrips is dat ze licht zijn en dat ze eenvoudig te verwerken zijn. Vandersanden Group heeft steenstrips in allerlei kleuren en formaten en steenstrips voor binnen en buiten. Of het nu om een modern of een traditioneel landhuisstijl gaat.


Met steenstrips kun je je muur binnen of buiten er uit laten zien alsof hij van steen is, zonder echt steen of behang te hoeven gebruiken. Veel steenstrips zijn zelfkleven zodat je ze eenvoudig kunt aanbrengen, of anders aan te brengen met kit. Daarnaast kun je ze vaak makkelijk op maat knippen met een schaar, of snijden met een mes. Op zoek naar een steenstrip ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan steenstrips. Bekijk hier ons online aanbod.


Het allergrootste assortiment in decoratieve steenstrips. Hout, Beton, Marmer, Of Baksteen Look. Makkelijk te bevestigen en betaalbaar. Geschikt voor binnen en buiten. Verschillende soorten steenstrips.


Of wil je liever een witte stenen muur?

Ga dan voor een behang met steen patroon. Steenstrips heb je in verschillende soorten en kleuren. De meest voorkomende toepassing voor steenstrips is binnen, maar steenstrips voor buiten behoren ook tot de mogelijkheden. Of je nu voor steenstrips voor binnen of buiten gaat, bij GAMMA vind je een ruim assortiment van verschillende soorten steenstrips , ook wel muurstrips genoemd.


BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats. Voor marmer steenstrips gebruik je geen zuur reinigers. Integendeel is bij graniet steenstrips geen probleem en kun je allesreiniger gebruiken. Sommige steenstrips zijn geschikt voor binnen én buiten. Als je steenstrips gebruikt die je zowel binnen als buiten kunt leggen, kun je van buitengevel een verlengstuk maken van je interieur.


Ga je voor de originele bakstenen look? Wil je wel een stenen muur maar wil je liever geen steenstrips plaatsen? Voordeel van echte steenstrips is dat het een grove structuur heeft.


De toepassing hiervan is daarentegen wel hetzelfde! Wil je meer informatie over de verschillende soorten steenstrips en het gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts