woensdag 19 november 2014

Spiegel op schouw

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bestel Spiegel online of kom langs in de showroom in Tiel. De mooiste Schouw voor jouw huis vind je op beslist. Bekijk de online aanbiedingen.


Een schouwspiegel is een prachtige decoratie boven de open haar op de schouw of schoorsteenmantel en wordt al van oudsher hiervoor gebruikt.

Een schouw is vaak klassiek maar boven een schouw past net zo goed een moderne spiegel als een klassieke of barok spiegel. Heb je een mooie schouw of lage kast? Verzamel alle spiegels op de rand. Zo krijg je één mooie collage en lijkt je huis groter.


Hoe verschillender ze zijn, hoe beter. Low budget en net zo makkelijk! Juist die heel oude antieke spiegel naast een spiksplinternieuwe geeft een mooie spanning.

Op deze locatie gaan we de wegversmalling aanpassen als de Schouw opnieuw geasfalteerd wordt om de gereden snelheid te verlagen. Het groen zit op de locatie niet in de weg voor het zicht voor verkeer dat zich aan de snelheid houdt. Wel belemmerd het de toegankelijkheid op de stoep, maar dat is met een spiegel niet op te lossen.


De juiste hoogte om een spiegel op te hangen. Als u kiest voor een kleine spiegel boven de schouw wordt de spiegel vaak hoger opgehangen zodat er meer ruimte overblijft voor decoratieve dingen op de schouw zoals bloemen, beeldjes etc. Kijk, een schouw pimpen met spiegels hebben we vaker gezien. Vaak zie je zo’n hele hoge klassieke spiegel of juist een ronde spiegel op een eeuwenoude schouw.


Maar Charlotte uit Gent pakte het echter anders aan. Zij pimpte de schouw in de slaapkamer met oude spiegels. Antieke spiegel schouw spiegel Franse originele patina Deze spiegel heeft de originele patina, die prachtig is.


Ik heb geprobeerd zo goed mogelijk de kleur weer te geven, op de foto. De schouw is een belangrijk onderdeel van een haard. Al eeuwenlang pronken we met persoonlijke vondsten of accessoires op de bovenkant van de schouw. Deze twaalf stijlvolle benaderingen laten zien hoeveel manieren er zijn om een schouw te decoreren.


Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen!

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Janssen Antieke Schouwen voor echt originele antieke schouwen en haarden, grotendeels afkomstig uit oude Franse boerderijen en landhuizen. Uit verschillende stijlperiodes, vervaardigd in diverse materialen en waar nodig gerestaureerd.


Maar u kunt ook bij ons terecht voor vergelijkbare nieuwe en op maat gemaakte schouwen en haarden. De prachtige spiegel is ontworpen om te integreren in elk interieur van het huis, hetzij eigentijds of meer traditioneel. Het sierlijke frame met een luxe afwerking geeft een vleugje klasse.


De spiegel kan eenvoudig aan uw muur worden bevestigd of worden gebruikt als passpiegel op de vloer. Stijlvolle ovale spiegel Colin is een strakke, moderne ovale spiegel in de kleur helder goud. Chique en eenvoudig en past perfect boven een dressoir maar kan ook goed als decoratie boven een schouw. Spiegel stijl klassiek barok Engels Ophangen spiegel Horizontaal of verticaal Ophanghaken zijn al aan de spiegellijst gemonteerd Erg geschikt voor.


Vind spiegel boven schouw op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Antieke spiegel kopen bij ‘t Achterhuis ‘t Achterhuis heeft een behoorlijke collectie oude en antieke spiegels , maar daarnaast ook diverse andere unieke objecten voor uw interieur.


Online vindt u slechts een gedeelte van onze antieke spiegels. De kuifspiegel kenmerkt zich door een brocante kuif boven een gebogen bovenkant. De brocante kuifspiegel doet het heel goed in de inrichting van een landelijk interieur, zo kun je hem plaatsen op een schouw , boven de bank of op een side table met mooie accessoires ervoor.


Waar je de kuifspiegels ook zet, het wordt een eyecatcher!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts