vrijdag 14 november 2014

Electroworld roermond

Onze vakmensen helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Werkt uw apparaat niet meer? Verder hebben we eigen Service Center en witgoed service. Plan en bespaar met Tiendeo!


Electroworld roermond

Om toegang te krijgen tot de gegevens van de winkel (adres, openingstijden, website en huidige aanbiedingen) klik op het adres of de naam van de winkel. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Mensen met passie voor hun werk. Hun doel is u helpen een juiste keuze te maken.


Zodat u tevreden bent met uw aankoop. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Electro World Roermond , Elektronica winkels. Neem snel een kijkje in ons assortiment.


Electroworld roermond

Naast een groot assortiment aan elektrische apparaten heeft EP:Tummers een uniek Service Center in de vestiging op het Retailpark in Roermond. Dit Service Center is ondersteunend aan al onze winkels en richt zich in zijn geheel op onder andere reparaties, ondersteuning, onderdelen, installatiematerialen, onderhoudsproducten en bekabeling. Deze website is onderdeel van EP:Tummers. Vervolgens maar weer naar Roermond gereden.


We werden te woord gestaan, maar de deal met een verschil van euro (en dan een vaatwasser en koelkast gekocht zouden hebben) vond geen doorgang. Terwijl ze het verschil van de euro al lang verdiend hadden, want we zouden dan zelf de producten afhalen. Openingstijden EP:Tummers Roermond Schaarbroekerweg in Roermond. U kunt deze week van maandag tot en met zondag hier terecht.


Kwaliteit en service staan bij ons bovenaan en we geven u graag deskundig advies in de winkel, aan de telefoon of bij u thuis. De meest volledige site met ruim 66. Hier vind je alle openstaande vacatures van onze vestigingen.


Met mijn tante van jaar ben ik bij Elektro-World Tummers te Roermond weken terug in de winkel geweest voor aanschaf van diepvriezer en gasfornuis. Deze zou geleverd worden een week na aankoop. Na weken eens gebeld hoe het zat met levering en ze hadden al vaker gebeld en kaartje gestuurd.


Niets gebeld en mijn tante heeft ook geen kaartje. De winkel is vermeldt in categorie Elektronica winkels. Site Engineer, Designer, Electrical Designer en meer op Indeed.


Handyman Roermond , een kleine winkel met een groot (hart) assortiment. Van de meest speciale stofzakken tot de bijzonderste lamp en van de gekste batterij tot de apartste kabel. Hebben we het niet in de winkel dan zorgen we er voor dat we het zo snel mogelijk voor je hier hebben. Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo.


Electroworld roermond

Vergelijk de prijzen van o. Voor uw wasautomaat of een televisie is dit uw Specialist in midden limburg. Deze startpagina gaat over roermond. Je vind hier links die je meer informatie geven over het onderwerp roermond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts