woensdag 26 november 2014

Rvs plaat achter fornuis ikea

Haal vandaag nog Platen voor achter het fornuis in huis. Vergelijk en vind jouw favoriet voor de scherpste prijs! Bespaar tot wel via kiesproduct.


RVS Achterwand is de groothandel voor bedrijven en particulieren. Wij zijn al jaren marktleider in online verkoop van rvs achterwanden en rvs plaat op maat. Bij ons kun u gemakkelijk online al uw rvs bestellen en ook nog eens tegen voordelige prijzen.


De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad. Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen.


Ben je er nog niet helemaal uit hoe je je keukenblad wil vormgeven? Naast een op maat gemaakte rvs achterwand leveren wij ook rvs achterwanden in de meest voorkomende standaard maten. Maak je keuken compleet met onze bedekkingspanelen en sierlijsten voor de IKEA keukenkastjes of een IKEA keukenblok. Bekijk en bestel online op IKEA.


Deze RVS plaat wordt aan de binnenzijde van de deur klemmend onder het deurbeslag geplaatst. De sparing is 2mm hoog. RVS spatplaat gasfornuis Bent u het schoonmaken van vetspetters en vuil op uw tegeltjes achter het gasfornuis zat?


Een RVS spatplaat achter gasfornuis is dan een uitstekende oplossing. Door het gladde en strakke design is een roestvrijstalen plaat achter uw fornuis of kookplaat snel en eenvoudig schoon te maken. Als praktische bescherming voor hitte en spetters achter je fornuis of als strak en modern accent door de hele keuken heen. Hier kun je terecht voor vragen en advies.


Rvs achterwand op maat gemaakt voor uw keuken en direct online te bestellen. Uw adres voor maatwerk inox roestvast stalen of roestvrij stalen achterwanden. Goedkoop, snelle levering en eenvoudige te monteren.


Waar plaats je de RVS plaat ? Een achterwand van roestvrijstaal bestaat uit een RVS plaat. Deze wordt het vaakst achter het kooktoestel geplaatst. Dit is ook de plek waar het meeste vuil op de wand komt te zitten. Met onze exclusieve lijn rvs achterwanden met anti-fingerprint coating is dit probleem nu verleden tijd. De RVS plaat wordt verlijmd over de houten plaat.


Naast een strak design van uw keuken zorgt de achterwand ook voor eenvoudige reiniging. De plaat is immers helemaal glas en van rvs welke ook in professionele keukens gebruikt wordt. Keuken achterwand - Marmer Plaat Design 200x50cm.


Welke plaatdikte wordt meestal voor RVS (ook wel Roestvrijstaal of Roestvaststaal genoemd) achterwanden gebruikt? Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


RVS achterwanden voor uw keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts