dinsdag 11 november 2014

Servies modern

Mega aanbod Hippie kleding. Verzending NL € en BE € in uur. Alle merken servies modern. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Vind dorpel op maat het nu op Kensaq.

Ook het servies van Pip Studio is gedecoreerd met kleurrijke dessins. Borden, kommen, mokken en theepotten met vrolijke bloemenprints zie je veelvoudig terug in de collectie van Pip Studio. Vergeet niet om de gebaksborden van Pip Studio te bekijken.


De kleurrijke dessins van rozen kleuren niet alleen de tafel, maar ook de servieskast. Ga dan voor wat extra serviesdelen met een opvallende print, zoals het Tanssi servies van iittala. Servies met vrolijke kleuren en romantische prints.


Speelse illustraties in vrolijke kleuren: met een servies van Blond Amsterdam op de ontbijttafel is dat ochtendhumeur als sneeuw voor de zon verdwenen. Ook met het PiP Studio servies begin je de.

Zoek je opvallend strak servies met een restaurantwaardige look? Je vindt het hier, naast het ideale witte basis servies. Vandaag bestel morgen in huis. Op zoek naar design servies ? Het leuke aan servies is dat er zo ontzettend veel keuze is. Ideaal als je op zoek bent naar een beker, bord of kommetje.


Veel merken hebben ook series beschikbaar zodat je een servies steeds verder kunt uitbreiden. Meer weten over onze serviezen ? Hier meer informatie over serviesgoed! De keuze voor een bepaald serviesgoed hangt o. Maar bepaalde merken kunnen ook doorslaggevend zijn tot het aanschaffen van een servies. Kiest u voor een klassiek of modern serviesgoed? Verschillende merken servies Blokker heeft een uitgebreid assortiment aan servies van verschillende bekende merken.


Royal Doulton biedt leuke en vrolijk gekleurde serviessets, borden, schalen en nog meer aan, die modern en eigentijds. Al meer dan 1jaar kunt u voor al uw servies en deskundig advies terecht bij Servies. Hensbergen Serviezen in Sliedrecht is al ruim jaar een begrip in de tafelcultuur.

Bezoek onze showroom van ruim 5m² of een van onze webshops. Woonaccessoires goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Ruim aanbod woonaccessoires. Kamers vrij in Moderne Hotel.


Maak van jouw huis jouw thuis. Bekijk ons unieke assortiment serviezen. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Ondanks dat wij zelf een grote fan zijn van een klassiek porselein servies , kunnen we ons ook heel goed voorstellen dat u liever een modern servies wilt bestellen. In moderne keukens of een strakke servieskast, komt dit type servies tenslotte net wat beter tot zijn recht.


De verschillende serviezen van Rosenthal zijn ook heel verschillend qua uitstraling en model. Series als Junto, Brillance Fleur Sauvages en Mesh zijn populair in onze winkel en webwinkel door hun prachtig ontwerp en sprekende kleuren. Rosenthal servies vind je volop in onze Rosenthal Online Shop Servies.


Hier is ook handbeschilderd servies van te koop, bijvoorbeeld mooie theepotten en theemokken. Ook het bekende Deense lifestyle merk GreenGate maakt mooi modern aardewerk servies. Via veilinghuizen wordt antiek aardewerk servies aangeboden.


Onlineservies de online servieswinkel met de meeste keus! Wonen in een interieur, helemaal van nu? Neem plaats op de organisch vormgegeven fauteuil en ruik en voel de kwaliteit van het leer.


Maar ook voor mooie cadeaus of geschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren dagelijks serviezen door heel Nederland. Sinds meer dan 2jaar fascineert ons assortiment, bestaande uit hoogwaardige servies -, glas- en bestekcollecties en accessoires, onze klanten en tovert het iedere maaltij zowel het dagelijkse middageten als een feestelijke gelegenhei om tot een bijzondere gebeurtenis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts