dinsdag 18 november 2014

Vliegengordijn 260 cm hoog

De grootste collectie vliegengordijnen! Horren tegen de laagste prijzen. Altijd de beste deal voor jou. Het beste kwaliteits vliegengordijn direct online te bestellen. Alle topmerken voor de laagste prijs.


Bestel nu online of bezoek onze fysieke winkel.

U kunt dit type wel makkelijk zelf inkorten door de slierten op maat te knippen met een schaar of tangetje. Hét vliegengordijn voor extra hoge deuren. Effen van kleur in de kleur 14. Geleverd aan Luxe brede aluminium rail.


Inclusief steuntjes om het kettinggordijn op te hangen. Doordat onze deurgordijnen gemaakt zijn van zwaar PVC materiaal is de effectiviteit om insecten buiten te houden hoog. De montage is zowel in als op het kozijn mogelijk en de deurgordijnen zijn gemakkelijk schoon te maken.


Ook verkopen we de vliegengordijn magneet. Dankzij de materiaaldikte van gram per mis dit vliegengordijn van hoge.

LISO KANT EN KLAAR CRèME VERSPRINGEND INCL. Ook gemakkelijk in te korten. Vergelijk hier al onze vliegengordijnen ! Zoek in dit overzicht naar het vliegengordijn wat het beste bij uw wensen past. U kunt met de filteropties aan de linkerkant uw voorkeur selecteren. Onze outlet vliegengordijnen zijn kant-en-klare gordijnen die uit voorraad leverbaar zijn.


Scoor nu hoge korting op je favoriete vliegenhor of deurgordijn! Je kunt bij ons al een vliegengordijn bestellen vanaf € 95. De vliegengordijnen van dit model worden vervaardigd van stevige gedraaide transparante kunststof slierten. Opzet hor zwart 1x 1cm. Deze zwarte opzet hor inclusief dubbelzijdig tape waarmee je de hor heel gemakkelijk kunt bevestigen heeft een formaat van ongeveer 1x 1cm.


Voor iedere maat hebben we een speciale categorie gemaakt. Wil je een vliegengordijn met een bepaalde afmeting? Kijk of de maat er tussen staat en bekijk het volledige assortiment met deze afmeting vliegengordijnen. Grote collectie vliegengordijnen.


Bekijk hier alle vliegengordijnen! Assortiment vliegengordijnen. In ons assortiment vind je de goedkoopste kwalitatieve deurgordijnen.

Dankzij onze tientallen vliegengordijnen kunnen we voorzien in elke smaak en interieur van het huishouden. Het assortiment van Vliegengordijnencenter bestaat namelijk uit diverse kleurcombinaties, symbolen en andere figuren. Transparant hulzen vliegengordijn in eenvoudig Doe-het-zelf pakket.


Kies uw eigen afmetingen en ophangrail. Een spaghetti gordijn bestaat uit een hoog aantal fijne, plastic draden, vandaar de naam van dit model. Naast de kattenstaart vliegengordijnen hebben we bij MarketOnWeb nog een groot assortiment van plastic deurlinten.


Het voordeel van een vliegengordijn is dat je deze niet als een deur open hoeft te doen maar er gewoon doorheen kan lopen. Het gordijn valt vervolgens vanzelf weer op zijn plaats. Wil je dat het vliegengordijn een nog betere werking heeft dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een magnetisch vliegengordijn. De kattenstaart vliegengordijnen hebben een decoratief karakter en een warme uitstraling. Horgordijn kopen: webshop en bouwmarkt.


Met een vliegengordijn houd je vliegen en andere vliegende insecten – zoals wespen, hommels en bijen – eenvoudig en op diervriendelijke wijze buiten de deur. Wij hebben voor elke deur het perfecte vliegengordijn. Bijvoorbeeld voor je achterdeur, schuifpui, keukendeur, balkondeur of caravandeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts