donderdag 6 november 2014

Fontein in vijver

Hoge kwaliteit, alle prijsklassen. Wij bezorgen door heel Nederland en België. Snelle levering, uitstekende service. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan!

Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Fonteinen vanaf € 3I.


Als eerste in Nederland verhuurt Aquastyle onderwater verlichting, fonteinen ,vijvers en watervallen. Ideaal als er een tijdelijk evenement is (een opening,een barbecue,verjaardagskado, een festival), als u eens wilt zien of een fontein wel leuk staat in een vijver , bij het bedrijf of uw huis. Vijver fonteinen zijn niet alleen mooi om naar te kijken en te luisteren. Ze bieden voordelen aan het water zelf.


Hun spray kan drijvende rommel verplaatsen en de groei van wateronkruid verhinderen.

Als je aan een vijver denkt, denk je vaak ook aan een fontein. Hij wordt in de vijver in werking gezet met een vijverpomp. Hierbij wordt vijverwater aangezogen om vervolgens omhoog gestuwd te worden. Een vijver fontein kan bovendien een dubbele functie hebben.


Bewegend water dat weer terug in de vijver komt kan bijvoorbeeld in de vorm van een mooi beeld of ander object. Beelden als vijverfonteinen worden overigens wel vaak gebruikt. De fontein en zijn vele gedaantes. Tuinfonteinen bestaan er in vele vormen.


Om de vorm van de vijver fontein te kunnen maken, zijn de fonteinpompen uitgerust met een sproeikop. Voor iedere sproeivorm bestaat een aparte sproeikop, maar sommige fontein pompen kunnen meerdere vormen produceren. Waarom een fontein in je vijver ? Een fontein brengt sfeer en leven in je tuin.


Echter zijn er ook andere voordelen aan het plaatsen van een fontein. Ben jij op zoek naar een vijver fontein ? Geen fontein in vijvers Achtse Barrier Eindhoven. Een aantal omwonenden heeft bezwaar en de mogelijkheid op verspreiding van blauwalg door de fonteinen heeft het leefbaarheidsteam doen besluiten de plannen niet uit te voeren.

Ik wil een fontein in mijn vijver. Met de functie Vijverontwerp is het heel eenvoudig om een vijver stap voor stap naar eigen wens te plannen. Maar heb je geen vijver , kan je natuurlijk altijd een fontein los ergens neerzetten. Bij het kiezen van de perfecte plek, moet je nagaan waar de fontein het best zichtbaar is. In de tuin, maar ook vanuit het huis.


Want je wil de fontein natuurlijk uit zoveel mogelijk hoeken en standen kunnen bewonderen. Keuze uit meer dan fonteinen. Drijvende fontein met of zonder verlichting voor kleine, middelgrote en grote waterpartijen. Het is bij het aanleggen vooral van groot belang dat de vijver schoon vrij is van vuil en dat de fontein de ruimte heeft om het water weg te kunnen spuiten. Zo zorgen fonteinen in de vijver voor meer beleving.


Niet alleen in je vijver , maar in de hele tuin. Voor een fontein heb je niet alleen de fontein of spuitstuk zelf nodig. Om die fontein te voorzien van water heb je een fonteinpomp nodig.


Deze fonteinpomp pompt water uit de vijver naar de fontein en zorgt zo voor een prachtig waterspektakel. Van top kwaliteit RVS 3tot aandrijving door zonne-energie, al onze fonteinen zijn makkelijk zelf te installeren en te onderhouden, mede door het grote assortiment pompen en accessoires en de door onszelf ontwikkelde Fountain Frost-Free voor bescherming tegen vorstschade in de winter. Uw tuin heeft een waterornament van Primrose verdiend.


Een waterval – er ontstaat een betere beweging in het water dan bij de fontein , als we het water aan de ene kant van de vijver laten opzuigen terwijl de waterval zich aan de andere kant bevindt. Met een waterornament zoals een fonteintje of waterval creëer je een bijzondere sfeer in je tuin. Je kan kiezen voor een waterornament met pompje of met waterreservoir.


Ornamenten met pompje zijn speciaal voor vijvers gemaakt. Ze pompen het water omhoog uit de vijver , wat vooral bij visvijvers handig. Het water moet omhoog gepompt worden om als fontein te dienen. Hoe hoger het hoogste punt is, hoe krachtiger de pomp moet zijn. Als je een ornament in een vijver plaatst, ben je geen waterreservoir nodig.


Het is belangrijk om de vijverpomp zo diep mogelijk in de vijver te plaatsen. De pomp kan gewoon het water uit de vijver gebruiken. Het punt waar het water weer terugstroomt in de vijver , kan het beste zo ver mogelijk van de pomp af liggen.


Hiermee wordt bereikt, dat ook echt al het vijverwater rondgepompt wordt en niet slechts een klein hoekje van de vijver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts