donderdag 27 november 2014

Wandklok grijs

Kies uit producten vanaf € 299. Alle wandklokken vind je op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Wandklok Ayzo is een stijlvolle klok, gemaakt van metaal. De Romeinse cijfers geven wandklok Ayzo een nostalgische uitstraling. Doordat de klok bestaat uit de wijzers, eisen ze alle aandacht op en lijken ze te zweven.


De klok is grijs van kleur en gemaakt van metaal. De mintkleurige wandklok die we met familie gegeven hebben bij een feest van mijn zus en zwager was een weergaloos succes.

Hij staat perfect in hun interieur en de reacties waren heel positief. Echt een sieraad in huis en heel origineel. Ook nog hartelijk dank voor de snelle bezorging.


De wijzerplaat heeft een betonlook en grote cijfers en dat geeft deze klok een zeer stoere en robuuste uitstraling. De wandklok heeft een diameter van cm. Het kan ook echt de eyecatcher van je huis zijn. Wandklokken Vandaag besteld morgen in huis Gratis Verzending Jaar Garantie.


Ga je voor een wandklok in de woonkamer of gang, kies dan voor een wandklok die lekker groot en opvallend is. Sweet Living Shop is een klokkenspecialist en daardoor bieden wij een enorme collectie wandklokken. Denk aan prachtige ronde wandklokken , tot aan wandklokken met cijfers of letters. Karlsson wandklok Slate L is grijs en gemaakt van leisteen. Deze klok werkt op batterijen.


Het merk staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige klokken. Bovendien staat dit merk bekend om het gebruik van nieuwe materialen en innovatieve vormen. Het is een robuuste sterke klok.

De kleur komt echter niet overeen met de foto. Op de foto lijkt de klok licht grijs , toen ik het binnenkreeg bleek de kleur meer beige. Gelukkig kon de klok gemakkelijk een andere kleur gespoten worden. Het design is mooi en sierlijk.


Durf je salon te versieren met een artikel dat niemand van je vrienden en familie onverschillig zal laten! Onder wandklokken vallen alle klokken die u aan de muur op kunt hangen. Ook de slingerklokken, badkamerklokken en stationsklokken vallen onder de wandklokken. In elk huis of kantoor hangen er wel een paar.


Voor elk interieur en elke stijl is er wel een geschikte wandklok te vinden in ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts