vrijdag 21 november 2014

Gas bougies

Bestel Bougies voor iedere auto. Zoek de juiste onderdelen met uw kenteken! Meer dan miljoen auto onderdelen. Vind de geschikte onderdelen met je kenteken! Alle Onderdelen voor iedere auto.


De Goedkoopste zoeken op kenteken! Voordelig bij MijnAutoOnderdelen! Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Gas verbrand heter, en daarom is het verstandig, maar niet noodzakelijk om de klepopening wat te vergroten.


De verbranding van LPG en aardgas verschilllen wezenlijk van de verbranding van benzine en daarom zijn hier speciaal op deze omstandigheden afgestemde bougies een pré. Het gas -luchtmengsel is moeilijker te ontbranden, doordat er een hogere ontstekingsspanning nodig is. NGK LPG Laserline bougies : De NGK LPG laserline bougies zijn dubbel-edelmetaal bougies speciaal door NGK ontwikkeld voor motoren die op LPG of CNG werken.


Gas bougies

Deze bougies zijn speciaal vervaardigd. Bougie correct afgesteld voor LPG en Aardgas motoren. Dat op papier de bougies een paar maanden geleden vervangen hadden moeten worden levert niet naar verwachting deze fikse motorschade op. Het is dus belangrijk dat oorzaak en gevolg wordt onderzocht. Wanneer zijn de bougies aan vervanging toe?


Het wordt aangeraden om uw bougies te vervangen voordat deze op de grens van hun levensduur komen. De levensduur is zeer afhankelijk van het type bougie , de constructie, de materiaalkeuze, de conditie van de motor en het brandstofsysteem en het gebruik. LPG bougies worden gemaakt van kwalitatief betere materialen die ervoor zorgen dat deze bougies minder snel slijten en een betere ontsteking hebben. Waar kan ik LPG bougies kopen voor mijn auto?


Deze site verkoopt bougies speciaal voor auto’s met LPG en CNG installatie. Bovendien biedt het een grote weerstand tegen corrosie. Daarom hebben de platinabougies van Bosch een bijzonder lange levensduur.


De platina-iridium bougies hebben een koperen kern en elektroden uit edelmetaal. Op de dubbele platina bougies worden met de laser platinastiften gelast (middelste elektrode) of gelegeerd (massa-elektrode). Witte isolator (midden in de bougie rond de elektrode) de bougies worden te heet. Hetzelfde geldt voor je remklauwen. Voor een goede werking van de bougie zijn de volgende drie punten van belang.


Gas bougies

Vind gebruikte Bougies gratis en snel via Onderdelenzoeker. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken. Voor LPG zijn er speciale LPG bougies op de markt. Het ontsteken van LPG waar de bougies een rol in spelen, is lastiger dan van benzine.


Een matige ontsteking is dan ook vaak niet merkbaar als je op benzine rijdt, maar wel op LPG. De VWis een Iridium bougie met een 0. Door de dunne punt heeft hij minder spanning nodig om te vonken. Hierdoor hoeft hij niet kleiner gesteld te worden, zoals bij standaard bougies gebruikelijk is voor gas. Die gaat keer zo lang mee als een gewone. Helaas is dat vaak je gasklep, dus terug naar de ingang.


Gas bougies

Juist daar is de grootste mengselophoping. De bougie laat het niet zo snel afweten en houdt het duidelijk langer uit. Wie zijn motor met gas (LPG, CNG) aandrijft, heeft daarvoor overeenkomstige bougies nodig.


Natuurlijk is dat ook aan de prijs te merken. Bij het optrekken geeft hij dan het licht schokken. Bougies slijten, vervuilen of kunnen zelfs na verloop van tijd afbreken. Hoe lang een bougie mee gaat is niet een vaststaand gegeven.


Dit hangt af van de mate van gebruik van de auto en van het soort bougie dat in uw motor zit. Gemiddeld gaan bougies zo´n 50. Wij verkopen bougies van de bekende merken als o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts