vrijdag 21 november 2014

Wijzonol verkooppunten

Online verf bestellen voor een scherpe prijs! Voor 23:bestel morgen in huis! Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Bestel nu online tot korting!


Al meer dan 1jaar houden we ons dag in dag uit bezig met verf. Continu innoveren we, zonder de huidige kwaliteit van onze producten in gevaar te brengen.

Inmiddels verkopen meer dan 1. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. Kwaliteitsverf met bijna een eeuw geschiedenis. Dit zijn stuk voor stuk gespecialiseerde verfwinkels, die qua service en vakmanschap bij de top behoren.


Wijzonol vakverf voor professionals. Elke winkel heeft een unieke en herkenbare WVSP uitstraling. We ontwikkelen verf, waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typisch Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren.


De andere Wijzotex muurverven worden in de loop van de komende weken omgezet naar een duurzaam alternatief.

Schilderen is een ambacht. Per 10L emmer duurzame muurverf wordt gemiddeld kg aan fossiele grondstof bespaard. Bij Verfwebwinkel verkopen we enkel topmerken online. Dit zijn verfmerken die door de jaren heen zijn uitgegroeid tot ware klassiekers.


Het gehele productaanbod van deze merken blinkt uit in kwaliteit en duurzaamheid. Voor alle houten ondergronden een oplossing. Die voldoen uiteraard aan alle professionele maatstaven. Bekijk het ruime assortiment van KARWEI.


Hét merk van de professionele schilder. De producten van de verschillende verfmerken kun je eenvoudig online bestellen, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. Ontdek de producten van Sikkens. Merken verf met een uitgebreid assortiment, bijvoorbeeld voor binnen en buiten en op verschillende ondergronden. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.


De Hollandse buitenverven staan garant voor jarenlange bescherming van uw woning. Goede buitenduurzaamheid – Uitstekend U. Toepassing: Als 1-pot systeem op geveltimmerwerk voor zowel nieuwbouw als onderhoudswerk. Door onze enorme voorraad kunnen wij u, naast een absolute bodemprijs, nog een unieke service bieden: voor 23:uur bestel de volgende dag bezorgd!


Zowel voor de professionele schilder als de particuliere doe-het-zelver, waar dan ook in Nederland.

Daarbij leveren wij de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Daarom hoef je nooit te wachten op een aanbieding, bij ons bij je altijd gegarandeerd het goedkoopste uit! Jotun, Sigma en Sikkens snel uit voorraad geleverd. Altijd verzekerd van de juiste kleur.


Olijslager Verf BV is met verkooppunten in Frieslan Groningen en Drenthe één van de grootste verfgroothandels van Nederland. Een totaalleverancier met een compleet assortiment verf- en non-paint producten voor de professionele en Doe-Het-Zelf schildersmarkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts