vrijdag 28 november 2014

Floorservice olie

Gratis Verzending vanaf € 3-. Vandaag bestel vandaag verzonden. Osmo Wisch Fix tot goedkoper. Regelmatig gebruik van dit product zorgt er voor dat er geen loopstraten gevormd worden en dat uw vloer vlekbestendiger wordt. Het geeft een goede slijtweerweerstan zorgt ervoor dat uw vloer waterafstotend wordt.


Floorservice olie

Door hun uitgekiende samenstelling dringen de oliën diep door in het hout zonder de poriën af te sluiten. De hardwax olie verdiept de natuurlijke structuur en geeft de behandelde oppervlakte een mooie nieuwe uitstraling. Verbruik liter per 12- m² per laag. De ondergrond moet droog, stof- en vetvrij zijn. Na direct volledige uitharding met behulp van LED licht is de vloer meteen stapelbaar en inpakbaar.


Met name de onderhoudsolie en de parketreiniger zijn niet aan te slepen zo tevreden zijn onze klanten hierover! Het is een reiniginsmiddel voor de wekelijkse onderhoudsbeurt. Deze reiniger is pH-neutraal waardoor deze overal voor te gebruiken is van grote, tot kleine vlekken.


Tevens kunt u uw bestelling via de mail doorgeven of even langs onze showroom komen. Wij zijn altijd bereid om u geheel vrijblijvend te voorzien van een op maat gemaakte offerte en advies. Deze floorservice hardwas- olie is eenvoudig aan te brengen en probleemloos te onderhouden en verzorgen met de floorservice parketreiniger en floorservice onderhoudsolie.


GRATIS verzending vanaf € 2-. FLoorService Onderhoudsolie naturel liter De Floor service onderhoudsolie naturel is geschikt voor alle geoliede oppervlakten binnen, bijv. Bij regelmatig gebruik is uw vloer beter beschermd tegen slijtage , en makkelijker schoon te maken. FLoor Service Parketreiniger Liter FLoor Service Parketreiniger voor het regelmatig reinigen van alle gelakte, geoliede parket en plankenvloeren. Bekijk nu de floorservice onderhoudsproducten bij INTR.


Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Het wordt ook veel gebruikt voor verouderde en andere fabrieksmatig geoliede vloeren. Maar ook voor andere geoliede vloeren is deze onderhoudsolie geschikt.


Deze olie voedt, reinigt en beschermt uw vloer bij regelmatig gebruik. Deze Onderhoudsolie is gemaakt op basis van plantaardige oliën en wassen. Ga uit van tot uur, afhankelijk van de luchtvochtigheid.


Floorservice olie

Altijd de olie ‐hardwax goed doorroeren. Olie mengt moeizaam met wax. Deze zijdematte hardwax olie heeft een goede slijtweerstand en is waterafstotend. Bijvoorbeeld voor alle soorten houten- en kurkvloeren.


Tycho Shop onderdeel van Tychvloeren. Floorservice Onderhouds- olie bestaat uitzonderlijk uit plantaardige oliën en wassen. De HG Parketreiniger olie intensief 1L is speciaal ontwikkeld voor het gemakkelijk en toch veilig verwijderen van hardnekkig vuil, vet en andere probleemvervuilingen van met olie behandelde en onbehandelde houten vloeren.


Floorservice olie

Deze krachtige reiniger tast de olie en het hout niet aan en kan zelfs gebruikt worden op kurkvloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts