vrijdag 7 november 2014

Grote moderne klok

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Klokken voor lage prijzen online. Altijd de beste deal voor jou. Bespaar tot wel via kiesproduct. Verfraaien van uw huis met klokken.


Ruim assortiment online bestellen!

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Wij hebben ook een grote keuze uit landelijke grote klokken zoals de Gare du Nord en de klok Metaal Creme Ara. U kunt ook kiezen voor een Grote klok voor uw kantoor of fabriekshal, hierdoor kan iedereen van elke afstand goed zijn hoe laat het is en vooral wanneer pauze is. Bekijk het bord Grote klokken.


Plak de cijfers eenvoudig op de gewenste afstand op de muur en maak de klok daarmee zo groot als je zelf wil. Prachtige grote klok voor in huis. Hij is gemakkelijk te monteren op verschillende diameters door een prima gebruiksaanwijzing!


De klok is stil en maakt geen storend tikkend gelui waardoor deze ook geschikt is voor slaapkamers.

Grote wandklokken zien er prachtig uit, maken de ruimte optisch groter en voorkomen dat jij ooit nog te laat van huis zal gaan. Wil je de wandklok groot uitvoeren? Je hebt de keuze uit verschillende mooie grote klokken.


De moderne wandklokken zijn uitgevoerd met een Duits kwaliteitsuurwerk en lopen exact op tijd. Op de uurwerken wordt daarom ook drie jaar garantie gegeven. Het materiaalgebruik voor onze moderne wandklokken bestaan voornamelijk uit rvs, chroom, glas en trendy houtsoorten. De prijzen van de klokken beginnen al vanaf 3=.


Q heeft een breed assortiment wandklokken, maar ook stationsklokken, wekkers en tafelklokken. De populaire klokken van het moment zijn vooral de klokken met een zichtbaar uurwerk. Het aanbod op klokken -expert bestaat voor verreweg het grootste deel uit wandklokken.


En dat is niet verwonderlijk. Een wandklok doet de truc! In iedere ruimte is wel een plekje te vinden om een klok aan de muur te hangen. Voor een wandklok is namelijk altijd wel plek.


Het is een prachtige decoratie, die ook nog eens praktisch is. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Kamers vrij in Moderne Hotel.

In moderne en klassieke uitvoeringen. Het grootste gedeelte van de wandklokken heeft een quartz uurwerk met of zonder slinger. Van deze klokken hebben de meeste geen slagwerk meer. Daarnaast bieden wij ook mechanische klokken met slinger aan.


Hiervan hebben de meeste nog een slagwerk. U maakt klokkijken leuker door te kiezen voor een mooie design klok die past in uw interieur. In onze collectie design klokken vindt u wandklokken die ontworpen zijn door bekende designers. Maar ook in grote ruimten kan de digitale klok handig zijn. De grote digitale wekker heeft een moderne ontwerp.


De cijfers zijn groot uitgevoerd in een helder groene kleur. Dankzij de zwarte achtergrond ontstaat een goed contrast. Moderne klokken uit de AMS collectie Mooie Design klokken van AMS. Alle AMS klokken zijn gemaakt van de beste materialen en van de hoogste kwaliteit, op elke AMS klok zit jaar garantie.


Nu uit voorraad leverbaar deze prachtige moderne design wandklokken. Voor de klok op de eerste foto hebben wij een speciale bulkprijs. Afmeting is variabel tussen ca.


Verder zit er ook een mal bij, zodat u gemakkelijk de juiste afstanden kunt bepalen. Wandklok Hugo is een stijlvolle klok gemaakt van metaal. De wandklok heeft een diameter van cm.


Deze is leverbaar voor 32. De wijzerplaat heeft een houtmotief en grote cijfers en dat geeft deze klok een nostalgische en stoere uitstraling. Digitale klokken zijn er in allerei soorten, maten en materialen.


Q heeft de mooiste digitale klokken in huis, onder ander met LED. Met een zeer ruim assortiment met wandklokken, projectieklokken en wekkers vindt u de perfecte klok voor in iedere kamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts