maandag 10 november 2014

Ophangsysteem gordijnen ikea

Laat ons vrijblijvend opmeten of bestel eenvoudig raamdecoratie online. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Jaloezieën, gordijnen , plissés en veel meer. Gordijnen tegen lage prijzen.


Bestel hier raamdecoratie online.

Een gordijn is niet compleet zonder gordijnrails. Een ophangsysteem zoals een gordijnroede of een gordijnrails heb je nodig om je gordijnen en paneelgordijnen op te hangen. Met onze gordijntoebehoren maak je je gordijnoplossing helemaal af.


Zo kan je gordijnen ook als scheidingswand gebruiken en verschillende lagen combineren met de drievoudige rail. Geen tijd om het uit te zoeken? Vind hier alle paneelgordijnen en gordijnen. Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA.


Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn -accessoires en roedesets met dubbele roedes. Bekijk onze mooie, solide en voordelige gordijnkabels op IKEA.

Geschikt voor zowel zware gordijnen als vitrage. Van staalkabels tot gordijnhaken. Maar wist je dat ze ook heel handig kunnen zijn als betaalbare oplossingen voor andere plekken?


Gekleurde, effen of met een patroon. Een paneelgordijn is ideaal als laag-over-laagoplossing voor het raam, als scheidingswand of om een open opbergoplossing te verbergen. IKEA vind je verschillende paneelgordijnen.


Hoe hang je de gordijnen dan op? Heel eenvoudig met het nieuwe ophangsysteem van IKEA : VIDGA. Kies uit onze ruime collectie gordijnen met of zonder embrasses in allerlei materialen en stijlen. Boven, aan de achterzijde van het gordijn vind je een label met het was- en strijkvoorschrift. De gordijnhaken moeten, indien aanwezig, voor het wassen eruit gehaald worden.


Als je het gordijn volgens deze instructies behandelt, heb je lang plezier van jouw kant-en-klaar gordijn. Koop liever te ruim dan te krap. Heb jij onlangs nieuwe gordijnen , rolgordijnen, lamellen of welke vorm van raamdecoratie dan ook gekocht?


Ikea , ophangsysteem gordijnen , planken houder. Aan het kopen van de gordijnen zelf wordt veel aandacht besteed. Een mooie stof, de juiste kleur en een hip patroontje.


De rails worden vaak ondergewaardeerd en op het laatste moment snel gehaald.

Terwijl deze juist erg sfeerbepalend zijn. Als eerste kijk je naar het ophangsysteem van je gordijnen. Info over ophangsysteem gordijnen. Resultaten van zoekmachines!


Met staaldraad creëer je een subtiel, maar strak ophangsysteem voor je gordijnen die door het stoere materiaal perfect past in een interieur met industriële accenten. Niet alleen met de gordijnen zelf, maar ook met het systeem waarmee je het gordijn aan het kozijn, wand of plafond bevestigt breng je een ruimte in de sfeer van jouw voorkeur. Daarnaast zijn draadgordijnen simpel op te hangen, eenvoudig op maat te maken en kunnen zowel strak gebruikt worden als geplooid.


Het inkorten vraagt een scherpe schaar, de gordijnen kunnen zowel in de breedte als in de hoogte simpel op maat worden geknipt. Let wel op eerst de gordijnen ophangen, een aantal uren laten uithangen en dan pas knippen. Gebruik jij jouw gordijnen intensief, kies dan voor een goed ophangsysteem dat bijdraagt aan de levensduur van de gordijnen en dat ervoor zorgt dat de gordijnen mooi in de plooi vallen. KARWEI biedt je gordijnroedes met een RVC-look voor een moderne uitstraling.


Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. Kwantum is niet alleen thuis in gordijnen en andere vormen van raambekleding, maar ook in ophangsystemen daarvoor. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar.


Bij Kwantum hebben we ruim de keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts