woensdag 26 november 2014

Kleuren voor muurverf

Kleuren voor muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. Muurverf tegen de laagste prijzen. In onze Verfkleurwijzer kun je stap voor stap verfkleuren kiezen en testen. Selecteer een ruimte, bepaal wat voor soort kamer het meest overeenkomt met hoe het er bij jou thuis uitziet en probeer vervolgens verschillende kleuren uit op de muur.


Met één simpele klik geef je de muur een totaal andere kleur. Dat is en blijft altijd een optie, maar als je echt trek hebt in iets anders kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor champagne kleur muurverf. Een stijlvolle kleur die in het zachter spectrum zit en toch net een tikje anders dan gewoon is. Het aanbod aan kleuren kan je ruwweg indelen in warme en koude kleuren.


Kies bijvoorbeeld witte muurverf als je je kamer of woning een strakke, moderne look wilt geven. Of ga voor een combinatie van vrolijke kleuren voor de kinderkamer. Momenteel zijn ook de groene en blauwe muurverf zeer populair. Geef bijvoorbeeld in een verder witte kamer één van de muren een afwijkende kleur om echt een statement te maken.


Mooie muurverf kleuren bestellen en daarvoor benieuwd naar wat er beschikbaar is? Doe online inspiratie op met ons assortiment van Flexa, Sikkens, Sigma en de andere merken. Eenvoudig online te bestellen en standaard voor een scherpe prijs.


Veel van de verf hebben we voor je op voorraad en de kleur kunnen we netjes voor je mengen. We maken voor de beste muurverf voor binnen natuurlijk gebruik van hoogwaardige merken. Maak een professionele keuze met Sikkens of bestel een van onze semi-professionele merken.


Op die manier kies je eenvoudig voor de juiste muurverf voor binnen, zoals je ook de beste structuurverf kunt bestellen. Het volledig omtoveren van je interieur met een minimum aan inspanningen? Kiezen voor het verven van je muren zal elke kamer een volledige andere look en feel geven. Het selecteren van de juiste muurverf kleuren voor jouw woning is afhankelijk van de rode draad in jouw inrichting. Naast kleuren kiezen op gevoel kun je ook uit de werking van kleur een aantal basisregels afleiden.


Johannes Itten laat in zijn boek Kleurenleer een aantal belangrijke aspecten van kleur passeren. Zo helpen het principe van complementaire kleuren en kleurenharmonie zeker bij het bepalen van een mooie kleurcombinatie. De basis van deze verven hebben verschillende functies en voordelen ten opzichte van elkaar.


Felle kleuren muurverf zorgen voor een vrolijke sfeer in huis, zodat thuiskomen altijd fijn is! Je kunt hiervoor het beste aan de slag gaan met kleuren als roo blauw, groen en geel. De kleuren van Flexa waarmee je goed kunt werken zijn Vibrant Re Vol Zee, OceaanGroen en Puur Sorbet. Met de Histor Kleurkiezer zie je in één oogopslag welke kleuren goed bij elkaar passen en het beste matchen met je meubels en accessoires. Bekijk al onze kleuren en kleurcollecties en maak je kleurkeuze, upload een foto van een ruimte in je huis die aan een likje verf toe is, schilder deze digitaal en bekijk het resultaat.


En we zetten deze kleuren niet alleen maar even op een rij, we laten je gelijk ook een aantal voorbeelden zien waardoor je direct kunt genieten van het effect in een woon- of slaapkamer! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Decoverf muurverf is een ideale verf voor gebruik binnenshuis en heeft een prachtig resultaat.


Het kleurenpalet bestaat uit maar liefst mooie kleuren. Een gekleurde muurverf geeft de ruimte in een mum van tijd een opfrisbeurt of stijl mee. Het kan trouwens handig zijn om voor een afwasbare variant te kiezen. KARWEI heeft het allemaal. Dit komt vooral van pas in ruimtes waarvan je verwacht dat de muren soms schoongemaakt moeten worden.


De keus voor de juiste kleur voor je interieur kan veel stress, twijfels, en onzekerheid veroorzaken. Veel doe het zelvers maken regelmatig dezelfde fouten voordat ze hulp van een specialist inschakelen. Als professioneel en onafhankelijk stylist en interieurontwerper help ik je graag met het kiezen van de juiste kleur.


Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Schilder met Histor verf voor een langdurig strak resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts