donderdag 18 oktober 2018

Cortina u 4

Mooie Fietsen bestel je eenvoudig online. Altijd groot aanbod in fietsen. Goedkoop online bestellen v. Cortina Utot goedkoper.


Cortina u 4

Ongeveer twintig jaar geleden naakte de toen meest populaire Omafiets ruimte voor een stadsfiets met voordrager. Deze transportfiets is niet meer weg te denken is van het Nederlandse straatbeeld. Zoekt u een model met veel versnellingen?


Er zijn vele opties die de fiets biedt. Om u een snel overzicht te geven zullen wij een aantal van deze voordelen voor u opsommen. Kortom, optrekken en snel fietsen in het juiste verzet is geen enkel probleem, zelfs niet met bagage op de fiets. Deze blokkering houdt het stuur recht zodat hij, ook met een krat of man niet omslaat. Bekijk de hele collectie Utility Transportfietsen.


Maak kennis met deze prachtige nieuwe transportfiets. Of het nu om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets gaat. De fiets kreeg het hoogste cijfer in de categorie: een 3. Bespaar tot wel via kiesproduct. Als student of voor woon-werkverkeer is de fiets perfect.


Opvallende details zijn de. Naar school, naar het werk, naar de markt en naar die gezellige afspraak met vrienden! Deze fiets is beschikbaar in zowel een dames- als herenmodel in verschillende hippe kleuren en framematen.


Of je nu een meisje of jongen bent, iedereen kan een transportfiets krijgen. Het merk bouwt al jaren erg sterke fietsen die wel tegen een stootje kunnen, de gave kleurstellingen maken de Uieder jaar weer helemaal af. De veelal blauwe kleuren, jeans componenten en lederen details zorgen ervoor dat je op deze fiets niet teveel opvalt maar toch anders bent dan de meeste fietsen. De Denim uitvoering heeft speciale, lederen tags en een schitterende grijze kleur met bruine accenten. Vergelijk prijzen Plaats gratis.


Beschikbaarheid: Op voorraad. De stoere en handige voordrager maakt de fiets niet alleen praktisch, maar ook leuk om te zien. Dit zorgt ervoor dat je fiets stabiel geparkeerd kan worden. Ook het stuurslot draagt bij aan de stabiliteit.


Hierdoor kan je stuur niet snel omklappen als hij geparkeerd staat! A means of transport that you use every day simply has to be the perfect fit for you. Unieke en bijzondere producten om jouw ervaring van het vinden tot en met het geven van een cadeau bijzonder te maken.


Door de uitstraling van een traditionele transportfiets is een e-bike in een compleet nieuw jasje gestoken. Daarnaast beschikt deze e-bike natuurlijk ook over alle specificaties om u een duwtje in de rug te bieden. Het display is erg helder en duidelijk. Wat deze damesfiets zo bijzonder maakt, is de combinatie van het nostalgische retrodesign en de moderne technologie.


Cortina u 4

Met de UTransport 7V beweeg je soepel over de weg. Ik verkoop deze fiets omdat deze wegens de aankoop van een bakfiets te weinig gebruikt wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts