donderdag 18 oktober 2018

Jotun benar olie

Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. Op zoek naar contactgegevens?


Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.

Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma! Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website! Gebruik Pingo Cleaner of Jotun Kraftvask voor ontvetten.


Het is een transparante olie voor (tropisch) hardhout, die het uiterlijk heeft van een blanke lak. Jotun BENAR olie UVR is een transparante afwerking voor (tropisch) hardhout binnen en buiten gebaseerd op een ‘longoil’- alkyd die het uiterlijk heeft van een blanke lak. BENAR kan onder andere toegepast worden op ramen, kozijnen, deuren, gevelbeschietingen, hardhouten tuin- meubelen, wanden en plafonds.


Jotun BENAR olie Gloss is een transparante afwerking voor (tropisch) hardhout binnen en buiten gebaseerd op een ‘longoil’- alkyd die het uiterlijk heeft van een blanke lak.

De eerste laag BENAR verdunnen met terpentine. Hierna schuren met waterproof schuurpapier in de natte olie , afmessen en daarna afvegen met een niet pluizende doek. Na minimaal uur, doch binnen twee maanden, één laag onverdunde BENAR aanbrengen. Tussen de lagen steeds licht schuren, wanneer deze voldoende droog zijn. Scherpe prijs bij Verfgroothandel.


Blanke lak voor buiten met een matte uitstraling op basis van alkydhars (long-oil). Het geeft uw (hard)hout de ultieme bescherming. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. De beits heeft het uiterlijk van een blanke lak en is vochtreguleren elastisch en zeer duurzaam. Voor het beitsen van: kozijnen, meubels, steigerhout, schuttingen.


Ook uiterst geschikt voor toepassing op schepen boven de waterlijn. Speciaal voor het lakken van (tropisch) hardhout voor binnen en buiten. Jotun Treolje V is een waterverdunbare olie op basis van alkyd voor buiten.


Dit product geeft een duurzame matte film die een jarenlange bescherming geeft. Benar Olie Gloss - 7ml Gloss. Kan onder andere toegepast worden op ramen, kozijnen, deuren, gevelbeschietingen, hardhouten tuin- meubelen, wanden en plafonds.

De kwaliteit van deze producten is echt top. Neemt u Jotun verf dan bent u echt voor jaren klaar. Sommige producten gaan wel tot jaar mee. Waar is Jotun verf voor te gebruiken. Vaak wordt Jotun verf in gedachten al aan hout gekoppeld.


Tevens kan de Jotun Kraftvask gebruikt worden voor het matter maken van ondergronden die behandeld zijn met op alkyd- olie gebaseerde producten. Vejrbestandig alkydolie fra Jotun der anvendes til udendørs ædeltræ. Olien har en god indtrængningsevne og forankring i underlaget og efterlader en svag gyldenbrun farve, der vil fremhæve de tropiske træsorters naturlige lød.


Oxan Olie Aqua is ook zijn bekend product van Jotun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts