dinsdag 2 oktober 2018

Bloq fauteuil

Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Fauteuils online bestellen.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Bloq heeft een fantastisch zitcomfort. En mede door de speciaal ontwikkelde, aluminium gepolijste poot komt de robuuste maar ook verfijnde kant van Bloq tot zijn recht.


Het was een uitdaging om met een simpel concept van een basisvorm toch weer een unieke bank te kunnen realiseren met een verrassende schoonheid. Strak aan de buitenzijde, bol en zeer comfortabel aan de binnenzijde. Bloq is voor mij echt ‘one of a kind’.


De fauteuil is afgeleid van de welbekende Bloq bank.

Vraag naar onze offerte of vraag een stofstaal aan. Ideaal samen te combineren, maar ook vrijstaand is de Bloq fauteuil een échte blikvanger. Design on Stock Studio Deskundig. De Bloq fauteuil heeft een perfect zitcomfort en door het fraai vormgegeven pootje krijgt de fauteuil haar unieke uitstraling. Het ontwerp van de fauteuil is een afgeleide van de Bloq bank.


Een losse bank is ideaal als u houdt van regelmatig veranderen. Gecombineerd met een love seat of twee fauteuils en een poef kunt u snel en makkelijk schuiven en de indeling van uw zithoek aanpassen. Ruim assortiment online bestellen! Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Ontdek ons unieke assortiment fauteuils.


Maak van jouw huis jouw thuis. Klik hier om de hoekbank van dit model te bekijken! Met één druk op de knop (offerte aanvragen) kun je een offerte aanvragen voor jouw favoriete Bloq -uitvoering. Verkrijgbaar in verschillende stoffen en soorten leer.


Fraaie strakke design fauteuil van het nederlandse topmerk design on stock. Zo goed als nieuw Ophalen.

De mooiste design fauteuils , draaifauteuils en relaxfauteuils. Een fauteuil is persoonlijk en moet passen bij uw smaak en uw wensen in zitcomfort. Deze design on stock bloq. Opvallend design of extra relaxcomfort?


Onze interieurcollectie telt bijna nationale en internationale merken. Uitgevoerd in hoge kwaliteit leder Basque kleur Camel. Bekijk hier onze gehele collectie. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee.


Stoffen fauteuil : een stoffen fauteuil zit niet alleen prettig, het heeft ook nog eens een warme uitstraling in je interieur. Onze fauteuils zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren. Laat je adviseren door een specialist in een winkelfiliaal! Dan past een metalen of rotan fauteuil wellicht goed in uw woonkamer. Nog fijner: deze materialen hebben geen onderhoud nodig!


Ruime mogelijkheden voor optimaal relaxen. Met de fauteuils van Eijerkamp kunt u alle kanten op, van klassiek design tot een stoere fauteuil , in diverse uitvoeringen, afmetingen en hoogwaardige materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts